Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан ошелешила зізнанням – перемагати не хотіла: “Просто так вийшло”

Переможницею 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако стала Анна Богдан. Вибір чоловіка бурхливо обговорювався в мережі, а більшість глядачів залишилися не задоволені фіналом. Мовляв, перемогти мала інша фіналістка. Тепер і сама Аня заявила, що насправді перемоги не хотіла.

31-річний бізнесмен Михайло Заливако пішов на “Холостяк”, аби зустріти своє кохання. Кандидатками на його серце стали безліч гарних і гідних дівчат, серед яких він виділив двох – Юлію Зайку Бельченко та Анну Богдан.

За історією взаємовідносин головного героя з Юлею публіка спостерігала з особливою цікавістю, адже вперше за всю історію проєкту Холостяк повернув дівчину після того, як на одній з церемоній залишив її без троянди. Через це шанувальники були впевнені, що результат фіналу очевидний, і переможницею стане Зайка. Втім, своє серце Михайло все ж таки віддав колишній дружині екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана, що стало справжнім здивуванням для мільйонів глядачів.

Юля Зайка та Михайло Заливако
Юля Зайка і Михайло Заливако не змогли бути разом

Попри осуд і невдоволення широкого загалу, Заливако продовжив стосунки з Анею поза проєктом, вони почали жити разом та будувати спільні плани на майбутнє. Крім того, молоді люди регулярно публікують романтичні фото і відео у соцмережах, демонструючи повну ідилію у взаєминах. Та не все так безхмарно.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Цього разу в Інстаграм-сторіз переможниця Холостяка-11 Анна Богдан заявила, що перемога в шоу їй насправді не була потрібна:

“Я не хотіла перемогти. Я хотіла здорових стосунків. Я підходила дуже усвідомлено до цього. Просто так вийшло, що у нас з Мішею дуже схожі погляди виявилися на відносини, на життя”.

Обраниця Михайла Заливако Анна Богдан зізналася, що перемагати на проєкті не хотіла
Обраниця Михайла Заливако Анна Богдан зізналася, що перемагати на проєкті не хотіла

За словами дівчини, на проєкт вона наважилася піти лише тому, що на той момент провела серйозну роботу над собою після тяжкого розлучення з першим чоловіком:

“І Міша так само як і я працював над собою, над своєю самооцінкою, реалізацією, щоб будувати здорові стосунки. Підходив до них усвідомлено. І ми продовжуємо кожен день їх будувати, тому як результат – гармонійні відносини. Але в основі лежить робота кожного над собою і над стосунками”, – підсумувала Анна.

Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про стосунки з Михайлом Заливако після фіналу
Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан розповіла про стосунки з Михайлом Заливако після фіналу

Схожі статті