Оля Цибульська показала фото з чоловіком, яким вважають Дзідзьо: просто збрив бороду, аби не впізнали

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська продовжує тримати подробиці особистого життя в таємниці, навіть попри те, що її охрестили розлучницею шлюбу Дзідзьо і Славії. Нове та чи не перше фото зірки з чоловіком, якого вона ховає, розставило все на свої місця.

Чутки про роман Олі Цибульської з DZIDZIO почали з’являтися після досить недвозначних дуетних хітів колег по сцені. У пісні “Чекаю. Цьом” вони співають про те, що між ними може щось і було, але знають про це тільки вони, а у “Киці” про те, що до ранку хочуть любитися. Масла у вогонь підливали спільні фотосесії та виступи, під час яких зірки вдавали з себе закоханих.

Згодом з’ясувалося, що Славії, колишній дружині Дзідзьо, це дуже не подобалося і навіть завдавало болю, враховуючи, що її саму зірковий чоловік до останнього тримав у тіні. Через такі одкровення співачки Цибульську почали підозрювати у тому, що вона дійсно доклала руку до розлучення Михайла і Ярослави Хоми (справжні імена зірок).

DZIDZIO та його колишня дружина Slavia
DZIDZIO та його колишня дружина Slavia

Крім того, коли Ольга почала знайомити фанатів зі своїм сином Нестором, у ньому одразу ж побачили зовнішні риси DZIDZIO. Артистка запевняє, що він не має жодного відношення до хлопчика, який, за її словами, насправді копія рідного батька, тобто її чоловіка. Втім, особистість коханого Цибульська розсекречувати не поспішає, так само як і показувати його обличчя.

Оля Цибульська з сином
Син Олі Цибульської схожий на Дзідзьо

Пояснює співачка це тим, що він не хоче зайвої публічності, і вона це бажання поважає. Та щоб хоч якось вгамувати шанувальників, Оля нарешті все ж таки виклала фото з обранцем, але у кадрі його видно не повністю.

Ольга Цибульська вперше показала чоловіка
Ольга Цибульська вперше показала чоловіка

Виявилося, що чоловік Цибульської безбородий і носить коротку стрижку. Серед версій в мережі зустрічаються навіть такі, що це насправді все той же Дзідзьо, просто для того, щоб його не впізнали – збрив бороду. А як вважаєте ви?

Схожі статті