Віктор Павлік хоче побудувати заміський будинок після продажу квартири екс-дружини: Репяхова має план

У жовтні 2021-го в українському шоу-бізнесі розгорівся небувалий скандал: колишня дружина Віктора Павліка перервала мовчання і заявила про те, що артист виганяє її з власної квартири. Згодом з'ясувалося, що знаменитість припиняє виплати по кредиту за житло. Але це не привід відмовлятися від власних мрій, чи не так?

Роман Заслуженого артиста України Віктора Павліка та його концертної директорки Каті з самого початку був оточений скандалами. Віктор Франкович страждав від поганих звичок, зраджував дружині і не виправдовував надій своїх шанувальників.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік хоче побудувати заміський будинок

Скандал з колишньою дружиною

Репяхова з’явилася у його житті у слушний момент. Але минуле життя зірки почало перетворюватися на пекло, адже його третій син Павло від третьої дружини Лори захворів на саркому. Дитина пішла на той світ рік тому, і Віктор Франкович, видихнувши, остаточно порвав з дружиною та переїхав на орендовану квартиру з коханкою. Він одружився, але обіцяв Лорі виплатити кредит за квартиру, у якій залишилася кімната її сина.

Та свою обіцянку він стримати не зміг. У жовтні з’явилася інформація, що Віктор Павлік припиняє виплати по кредиту, і залишає Лору без кімнати. У його планах — продати це житло і придбати колишній більш бюджетне. Як виправдання, зіркове подружжя використовує своє погане фінансове становище. Мовляв, у них народився малюк і вони більше не можуть утримувати когось.

Варто відмітити, що при цьому Катя і Віктор мають власні машини з салону, орендують не тільки квартиру, але і офіс для речей Репяхової, постійно їздять на відпочинок, а концертна директорка навідріз відмовляється прислухатися до порад користувачів трохи економити.

Віктор Павлік хоче побудувати заміський будинок

А нещодавно Віктор Франкович ще більше здивував аудиторію. Чоловік зазначив, що мріє про заміський будинок. Про це він розповів журналістам “Зіркового шляху”.

“Не завжди бажання збігаються з можливостями, але, звичайно, дуже багато проблем із приватним будинком, ну тобто там садівник потрібен, різні такі моменти ми самі не зможемо вигрібати”, – зазначив співак.

Але чи вийде з цього щось, знати нікому не дано. Варто відмітити, що Катя добре вміє керувати фінансами, і судячи з усього, завжди досягає своїх цілей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.