Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей заради іншої країни: життя за кордоном манить

Відома українська співачка Джамала є зразковою матір'ю двох синів, і не менш зразковою дружиною. А от в шоу-бізнесі в неї складається неоднозначна репутація. Вже не в перший раз артистка дозволяє собі порвати стосунки з продюсером без попереджень та доволі гучно.

2021-го життя популярної української співачки Джамали зазнає кардинальних змін. Декілька місяців тому стало відомо, що артистка без попередження порвала професійні відносини зі своїм другим продюсером Ігором Тарнопольським.

Чоловік був шокований вчинком співачки, але не намагався врегулювати конфлікт тихо та без скандалів. Та в нього нічого не вийшло. Ситуація вийшла з-під контролю, але погано вплинула перш за все на репутацію Джамали.

Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей

Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей. Скріншоти особистої сторінки співачки

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька нових фотографій, з яких стало зрозуміло, що вона разом зі своїм чоловіком Бекір-Сеітом відправилася у подорож за кордон. Цього разу вона залишила дітей вдома. З ким саме залишились спадкоємці артистки достовірно невідомо. Як і відсутня інформація про те, куди саме відправилася Джамала разом з благовірним. Серед варіантів, які дала сама співачка в інста-сторіз є Єгипет, Італія та Туреччина.

Джамала з синами
Джамала після розриву 11-річних стосунків залишила дітей

Варто відмітити, що українська виконавиця не приховувала того факту, що давно мріяла відправитися на курорт без дітей.

Нагадуємо, цього року Джамала стала ще раз мамою і активно намагалася позбавитися зайвої ваги. Зараз артистка, зрадивши своїм попереднім принципам, бере активну участь у зйомках “Танців з зірками” і розпочинає новий етап у кар’єрі без Ігоря Тарнопольського.

Схожі статті