Яким був перший зять Ніни Матвієнко, який “нагородив” 17-річну Тоню дочкою і зник, поступившись Мірзояну

Співачка Тоня Матвієнко вже чотири роки живе у щасливому шлюбі з артистом Арсеном Мірзояном. Для обох це не перший досвід серйозних стосунків: обоє закоханих свого часу були змушені розривати довготривалі відносини. Тоня 10 років прожила з чоловіком, ім'я якого зараз не хоче навіть згадувати.

Українська виконавиця Тоня Матвієнко сьогодні носить горде звання не лише успішної виконавиці, а й щасливої мами та дружини. 40-річна артистка вже чотири роки заміжня за Арсеном Мірзояном, хоча їхні стосунки почалися раніше. За рік до весілля Тоня народила коханому доньку Ніну.

Окрім того, чоловік бере активну участь у вихованні старшої доньки Матвієнко Уляни. Артистка народила дівчинку у 17 років від свого першого чоловіка, ім’я якого зараз ретельно приховує. За словами Тоні, вони навіть не вітаються з екс-обранцем, якщо зустрічаються на вулиці або на спільних заходах.

Вагітна Тоня Матвієнко ощасливила Арсена Мірзояна
Яким був перший зять Ніни Матвієнко

Першого чоловіка донька легендарної Ніни Матвієнко зустріла ще у шкільному віці. Це був бурхливий та яскравий роман – її перше кохання. Обранець був на шість років старшим за Тоню. Коли народилася їхня Уляна йому виповнилося 23.

Про свою ранню вагітність співачка дуже боялася зізнатися батькам, але вони прийняли свою доньку та брали активну участь у вихованні онучки. Зірка зізнається, що дівчинка дуже схожа на свого батька, хоча спілкується з ним досить рідко.

Тоня Матвієнко з донькою Уляною
Тоня Матвієнко з донькою Уляною

Стосунки з батьком Уляни почали псуватися відразу після народження первістка, тим не менш молоді люди намагалися всіляко зберегти їх. Так тривало десять років, після чого вони таки зважилися на розлучення.

Зараз Матвієнко зізнається – вона почувається поряд з Мірзояном надзвичайно щасливою. Вона вдячна колишньому за той досвід, який він їй подарував та, звісно, за доньку. Ім’я та особистість першого чоловіка Тоня ретельно приховує, тож знайти його фотографію навіть у глобальній мережі неможливо. За словами артистки, вона хоче залишити цю історію в минулому, саме тому не хоче піднімати цієї теми.

Схожі статті