Дзідзьо кусає лікті, а Славія хизується букетом недешевих троянд від чергового кавалера: “Ти мені подобаєшся”

Розлучення співачки Славії з Дзідзьо стало гучною подією українського шоу-бізнесу. Пара була разом з юних років, але човен їхнього кохання розбився навіть не о скелі побуту, а потонув від непорозуміння. Та, схоже Ярослава вже не почувається самотньою.

Славія і Дзідзьо. Ця пара здавалася нерозлучною, адже була разом цілих 20 років. Пройшли і вогонь, і воду, а ось мідні труби стали на шляху щасливого родинного життя. Ярослава згадувала не раз в інтерв’ю про те, що коли її коханий Михайло прославився, його істину індивідуальність почало витісняти альтер его.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Славія хизується букетом недешевих троянд від чергового кавалера

Змінилося у подружжя все: чоловік сконцентрував всю свою діяльність навколо сцени, а дружину, яка виявилася дуже творчою і музикальною, лишилася залаштунками.

Співачка пригадувала, що крамольним каменем стала для їхніх з Дзідзьо стосунків саме кар’єра артистки. За словами Славії, її талант душився, а ще її не влаштовувало те, як пропадає невідомо десь коханий. Дуже болісно переживала також жінка і шквал новин про бутафорний роман Михайла Хоми з Ольгою Цибульською.

Та зараз все позаду. Екс-дружина знаменитості насолоджується новим періодом у житті. Вона зараз у центрі уваги і радує фанатів світлинами з численними букетами квітів. Нещодавно похизувалася зірка розкішними червоними трояндами.

“Даруйте дівчатам квіти. Це найкращий спосіб сказати: – “Ти мені подобаєшся”, – написала відома брюнетка у себе в інстаграмі.

Цікаво, що досі процес розірвання шлюбу у Дзідзьо та його колишньої коханої не завершено. Розлучення тривало багато місяців, адже все почалося з того, що подружжя вирішило роз’їхатися. 9 місяців близькі люди не жили разом. Згодом зрозуміли, що можуть існувати один без одного. Сам же Михайло Хома і досі відмовляється говорити публічно на болісну тему. Його ж колишня проблему також майже перестала висвітлювати.

Схожі статті