Італійські меблі і старовинні реліквії: Аліна Гросу показала розкішний дім, у якому живе з Полянським

Днями молода українська виконавиця Аліна Гросу давала ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповіла, що мріє оселитися з Романом Полянським в особистому маєтку. Втім, поки що ця ідея відкладається на невизначений термін. І недарма, адже у пари є розкішна квартира.

Коли Аліна Гросу була маленькою дівчинкою, її батьки попіклувалися про її майбутнє, і придбали їй п’тикімнатну квартиру в елітному районі столиці України. Воно й не дивно, адже дівчина виросла у заможній родині, яка дала можливість Аліні розвиватися у тому напрямку, у якому їй забажається. Свого часу дівчину навіть цькували через те, що велика кількість речей дісталася їй набагато легше, ніж її одноліткам.

Зараз співачка проживає у цих апартаментах разом зі своїм обранцем, актором Романом Полянським. Нещодавно чоловік святкував день народження, і зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі святкування, засвітивши інтер’єр приміщення.

Аліна Гросу показала розкішний дім, у якому живе з Романом Полянським

Варто відмітити, що квартира була виконана у стилі бароко, і за 16 років її не торкалася рука дизайнера. Дівчина вирішила залишити все як є, тим паче що італійські меблі добре пасують по стилю.

Аліна Гросу показала розкішний дім, у якому живе з Романом Полянським. Скріншоти особистої сторінки співачки

На кадрах можна побачити кімнату з рожевими стінами, ліпниною, різними килимами, вишукану шафу-вітрину, в якій стоїть порцеляна, червоний столик із стільцями для чаювання. Також у закутку стоїть сімейна реліквія – старовинний грамофон прабабусі Аліни Гросу.

Нагадуємо, що днями співачка давала інтерв’ю, у якому зізналася, що подумує про придбання заміського будинку для себе та свого обранця. Втім, ця процедура відкладена на той час, коли зірки з’являться діти.

Схожі статті