Олег Винник забув про Таюне і віддав серце іншій: публічно зізнався в почуттях та засипав компліментами

Повелитель вовчиць Олег Винник не може встояти перед своєю новою знайомою, з якою йому довелося зустрітися на зйомках шоу "Маска". І якщо раніше він присвятив усю свою увагу Романтичній Гориллі, то на цей раз у його фокус потрапила інша жінка.

Повелитель вовчиць Олег Винник продовжує брати участь у другому сезоні гіпер шоу Маска, у якому виступає у якості зіркового детективу. У зв’язку з цим чоловік створює інфоприводи, які можуть не на жарт схвилювати фанатів його пари з Таюне. Так, зірка засипав компліментами не свою дружину.

Олег Винник забув про Таюне і віддав серце іншій

Нещодавно знаменитість спитала, хто з героїв став його фаворитом. Можна було б подумати, що це Романтична Горила, з якою він відкрито фліртував і танцював. Втім, нею виявилася Скандал.

Олег Винник забув про Таюне і віддав серце іншій

“Я просто бомбастично вражений від Скандала. І чесно кажучи, після першого її виступу думав, що відгадав, хто там. Дуже мені сподобався цей витончений образ”

Варто відмітити, що серед претенденток на роль Скандалу є Світлана Лобода, яка зараз знаходиться в Україні, травесті-діва Монро, Слава Камінська та інші. В цей список могла б потрапити і Полякова, але це не можливо, адже вона — одна з детективів.

Де живе Олег Винник
Олег Винник забув про Таюне і віддав серце іншій

Нагадуємо, що днями журналісти взяли інтерв’ю в односельчан Олега Винника, які підтвердили інформацію про сімейний стан зірки. Мовляв, співак таки одружений на своїй бек-вокалістці, тис самим підтвердивши попередні інтерв’ю, що спричинили хвилю чуток про подружжя. Наявність спільного сина у пари також була підтверджена, та зважаючи на зібраний фотоматеріал, це вже не сенсаційна новина. Адже дукілтка років тому Олег Винник вже засвітився разом з сином на відпочинку.

Схожі статті