Настя Каменських, Юлія Саніна і Ольга Сумська показали своїх мохнатих красунь: захоплююче видовище

Зірки українського шоу-бізнесу, як і звичайні люди, мають своїх улюбленців. В одних це папуги, в інших – кішки і собаки. Дізнайтеся, без кого не уявляють життя Настя Каменських, Юлія Саніна, Ольга Сумська та інші знамениті українки, яким ніколи сумувати з їхніми мохнатими красунями.

На артисток естради вдома з гастролей чекають не лише чоловік і діти, а й пухнасті улюбленці, які вже давно заробили собі статус повноцінних членів зіркових родин.

Настя Каменських

Дружина Потапа Настя Каменських просто обожнює свою собаку Мімі – французьку болонку бішон фрізе. Мімі – невід’ємна частина не лише життя артистки, а й її соцмереж.

Настя Каменських з Мімі
Собака Насті Каменських

Пухнаста з’явилася в NK у 2016 році. Ім’я вона дала хвостатій не просте, воно запозичене з італійської і означає “улюблена”. Разом з Мімі Настя бігає, відпочиває, проводить теплі сімейні вечори.

Юлія Саніна

Щасливе поповнення в родині фронтвумен рок-гурту The Hardkiss Юлії Саніної відбулося на Новий 2021-й рік. Вони з чоловіком Валерієм Бебко зробили синові сюрприз і завели собаку породи мальтіпу, яку оточили увагою і турботою.

Собака Юлії Саніної
Собака Юлії Саніної

Ольга Сумська

Акторка і телеведуча Ольга Сумська виховує двох песиків породи чихуахуа – Джесіку і Жасмін. Старша у цій парі короткошерста Джесіка, яку зірці подарував чоловік Віталій Борисюк у 2015-му.

Собаки Ольги Сумської
Собаки Ольги Сумської

Даша Астаф’єва

Екс-солістка гурту “Nikita” Даша Астаф’єва також є щасливою власницею двох собак породи шиба-іну – хлопчика Чічіко та дівчинки Луни.

Собаки Даші Астаф'євої
Собаки Даші Астаф’євової

Лілія Ребрик

Акторка Лілія Ребрик виховує донечку улюблениці Насті Каменських Мімі – Діксі. NK ощасливила зіркову подругу пухнастою після того, як та піддалася на вмовляння дітей завести песика.

Лілія Ребрик і Діксі
Собака Лілії Ребрик

Джамала

Переможниця “Євробачення-2016” Джамала має щастя щодня насолоджуватися компанією чарівного Баду, саме так звати улюбленого померанського шпіца співачки.

Собака Джамали
Собака Джамали

Наталія Могилевська

Поп-діва української естради Наталія Могилевська полюбляє показувати шанувальникам свою дівчинку-лабрадора Аю. Таке незвичайне ім’я у собаки не просто так:

“Я не знала, як її назвати, тому вирішила, що її ім’я буде складатися з першої і останньої букв алфавіту. Виходячи з цього, вона вбирає всі імена, відомі людству”, – розповідала співачка.

Собака Наталії Могилевської
Собака Наталії Могилевської

Схожі статті