Валерія Меладзе підкорила чорноволоса красуня: у цій історії кохання немає місця для Альбіни Джанабаєвої

Популярний російський співак Валерій Меладзе ніколи не приховував своє любові до вродливих жінок. У кліпах грузинського серцеїда головними героїнями стають рокові красуні, які розбивають серце виконавця і не шкодують про це. Варто відмітити, що реальне життя артиста також наповнене бурхливими романами.

Колишня дружина депутата Верховної Ради, ресторатора Миколи Тищенка, “Міс Україна-2008” та фіналістка Miss World 2008 Ірина Журавська знялася у кліпі російського виконавця Валерія Меладзе. Ролик з’явився у мережі 11 листопада.

Чергова історія кохання у кліпі Валерія Меладзе

Журавська з’явилася у відеокліпі на пісню “Полюбив” разом із Валерієм Меладзе. За сюжетом дівчина гуляє лісом, тікає від чоловіка і опиняється в будинку, де на неї чекає закоханий герой Меладзе. Потім вона зникає і залишає його наодинці зі спогадами.

Валерія Меладзе підкорила чорноволоса красуня. У кадрі співак разом зі своєю партнеркою

“Шалено хвилююче і цікаво було зіграти драматичну роль. “Іноді простіше розлучитися з людиною, ніж з ілюзіями на його рахунок…” Я щаслива знову працювати з такою приголомшливою командою”, – написала Журавська.

Автор пісні “Полюбив” – Костянтин Меладзе. Режисер кліпу – Заур Засєєв. Зйомки велися у Підмосков’ї. Ще один незвичайний герой відео – сокіл. Він символізує здатність героя Меладзе відпустити кохану. Перельоти птаха відстежували за допомогою GPS-навігатора.

Раніше екс-дружина Тищенка вже знялася у відео на пісню Меладзе “Бачу сонце”. Варто відмітити, що акторська гра дівчини зібрала масу компліментів під відеороботою і наробила більше гаміру, ніж кліп за участі дружини співака Альбіни Джанабаєвої.

Нагадуємо, що Ірина Журавська прожила у шлюбі з українським ресторатором, депутатом Ради Миколою Тищенком лише рік. Після розлучення одружилася з російським бізнесменом і проживає в РФ.

Схожі статті