Колишня дружина DZIDZIO Slavia розповіла, як дізналася про його зради: “Дзвонять о другій годині ночі”

Колишня дружина DZIDZIO Slavia вже неодноразово ухилялася від відповіді на запитання про зради екс-чоловіка. Співачка намагається утримуватися від коментарів, адже підтримує зв'язок з Михайлом. Однак, журналістам таки вдалося дізнатися сенсаційні деталі с перших вуст.

Після перших інтерв’ю Ярослави Притули-Хоми аудиторія була впевнена, що її чоловік Дзідзьо зраджує їй. Подібними коментарями були наповнені як YouTube, так і Instagram. Скандал набирав обертів і вніс у життя колишнього подружжя серйозні конфлікти. Зараз Михайло ставиться до цього по-філософськи, і навіть зазначає, що Ярослава ні в чому не винна, просто їй треба було обирати журналістів ретельніше.

Славія розповіла про своє ставлення до зрад чоловіка

Нещодавно артистка дала чергове інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, у якому її напряму запитали про зради Дзідзьо.SLAVIA відповіла незвичайним чином. Вона зазначила, що не знає точно, чи була невірність зі сторони Михайла, а якщо була, то вона не хоче про це знати.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Колишня дружина DZIDZIO Slavia розповіла, як дізналася про його зради

При цьому вона не заперечує, що ситуації, які наштовхували її на думку про зради, ставалися неодноразово.

“Я питала, що це за дзвінки, чому дзвонять уночі, о другій годині ночі. Він каже: “У нас справи, ми щось там разом організовуємо”, – зізналася SLAVIA в ексклюзивному інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Втім, про романтичні стосунки Ольги Цибульської та Дзідзьо, за думкою SLAVIA, навіть і мови йти не може. Вона зізналася, що артистка змінює свою поведінку тільки-но виходить на сцену. Мовляв, у житті вони взагалі не близькі, і тримаються на відстані, а коли справа доходить до гри на камеру, то Ольга перетворюється наче на іншу людину. Цікаво, що Михайло є кумом знаменитості, і розплвідь Ярослави остаточно заплутує справжню картину особистого життя зірок.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.