Гидкі каченята, які стали красунями: Віра Брежнєва, Тоня Матвієнко та інші зірки, яких не впізнають однокласники

Пластика, грим, вдалий ракурс, фотошоп - зараз є 1000 способів примножити вроду. Та якими насправді є реальному житті перші красуні шоу-бізнесу? Редакція "Сенсація" знайшла рідкісні світлини провідних красунь у підлітковому віці. Ви не повірите очам, як змінилися дами.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

34-річна телеведуча стала популярною у першу чергу завдяки своєму неповторному почутті гумору. Ще зі студентських років Леся почала грати в “КВН”, а потім стала справжньою зіркою шоу “Розсміши коміка”. Так вона й потрапила на телебачення. Зараз вона обожнює доглядати за собою та всіляко працює над фігурою та стилем. Хоча зізнається, у шкільні роки мала певні комплекси через худорлявість та високий зріст.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Екс-віагрянку не раз називали найпривабливішою жінкою у шоу-бізнесі. Віра дійсно з роками стає все красивішою та привертає до себе все більше уваги. Звісно, для цього співачка багато працює – правильно харчується, займається спортом і йогою. При цьому якщо порівняти шкільні фото артистки з нею сучасною, здається, що це дві різні людини.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко

Сьогодні співачка Тоня Матвієнко – ефектна та яскрава блондинка, яка заворожує слухачів не лише своїм неповторним голосом, який вона успадкувала від мами, а й широкою усмішкою. У шкільні роки майбутня зірка ходила з темним волоссям, яке обрізала під каре. Тоня зізнавалася – у дитинстві не дуже любила посміхатися.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Справжня поп-діва Ані Лорак зізнається, що не любить переглядати свої шкільні фотографії. Час дитинства для неї пов’язаний зі спогадами про бідність, коли її родина не мала грошей навіть на хліб, не те що на новий одяг. Майбутній зірці навіть довелося декілька років прожити у дитячому будинку, тому що мама просто не могла самостійно прогодувати сім’ю.

Слава Камінська

Слава Камінська
Слава Камінська

Ні для кого не секрет, що Слава Камінська вдавалася неодноразово до пластичної хірургії та уколів краси, щоб максимально сподобатися собі у відображенні в дзеркалі. На фото зі шкільного випускного помітно, що майбутня солістка “НеАнгелів” мала трохи іншу форму обличчя та темний колір волосся.

Схожі статті