Старий друг Андрія Данилка розсекретив його шлюб з Інною Білоконь: “Став одруженим чоловіком”

Особисте життя Андрія Данилка — одне з найтаємничіших у вітчизняному шоу-бізнесі. Журналістам досі не вдалося дізнатися, хто ж оселився у його серці, і чи є в нього законна дружина. Однак, з часом назовні виходять все нові і нові деталі, які складаються у доволі цікаву картину.

Не так давно у мережі почала з’являтися інформація стосовно того, що Андрій Данилко не самотній і увесь цей час його існування прикрашала усім добра знайома жінка. Більш того, поговорюють, що зірка — одружена людина.

“Популярний український шоумен Андрій Данилко, який здобув популярність завдяки сценічному образу Вєрки Сердючки, можливо, справді став одруженим чоловіком”,  — повідомили в isroe.co.il

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Чутки про роман партнерів по сцені з’явилися дуже давно, але з часом підтверджуються завдяки необережності інсайдерів. Так, Ель Кравчук, який зі студентських років дружить з Андрієм Данилко, опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію співака та його партнерки Інни Білоконь з відпочинку біля елітного готелю. Артисти цілувалися, і поцілунки були не дружнього характеру.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Незважаючи на галас у пресі, Андрій Данилко ніяк не прокоментував повідомлення про своє одруження. Щодо Інни Білоконь, то вона у своєму мікроблозі хоч і рідко, але публікує сімейні фотографії та знімки, зроблені під час виступів із Вєркою Сердючкою. Жодної інформації про розлучення та нове весілля зірка поки не давала. Однак, варто відмітити, що її чоловік нині проживає у Полтаві, а сама зірка знаходиться у Києві.

Друг Андрія Данилко розсекретив його шлюб з Інною Білоконь

Дуже схоже на те, що сам Андрій не сильно напружується щодо пліток про його роман. У вільний час артист разом зі своєю обраницею багато подорожує і, як видно з фотографій, отримує від життя максимальний заряд позитиву. При цьому варто відзначити, що нещодавно Данилко почав розмірковувати про весілля, розповідаючи, як саме хотів би зв’язати себе шлюбом з коханою людиною.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.