Яким був перший зять Ніни Матвієнко? Нагородив Тоню дитиною і зник, полишивши рідне дитя Мірзояну

У житті доньки Ніни Матвієнко Тоні сталося два шлюби, один з яких був нещасливим. Однак, в результаті цього союзу народилася прекрасна дівчина, яка називала відомого українського виконавця Арсена Мірзояна вітчимом. Як виглядав її справжній біологічний батько, і чому він пішов з родини?

Зараз донька легендарної української виконавиці Ніни Матвієнко Тоня щаслива мама і дружина. І хоча їй, як і всім жінкам, свого часу довелося пройти через складні часи, вона змогла зберегти любов у своєму серці та побудувати щасливе життя з новим обранцем.

Перший чоловік Тоні Матвієнко

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Яким був перший зять Ніни Матвієнко

З першим чоловіком майбутня співачка познайомилася ще в школі. Стосунки розвивалися дуже швидко, і згодом переросли в бурхливий роман. Перше кохання знаменитості був на шість років старшим за неї. Коли народилася їхня Уляна Тоні було всього 17 років. Про свою ранню вагітність співачка дуже боялася зізнатися батькам, але вони прийняли свою доньку та брали активну участь у вихованні онучки.

Арсен Мірзоян викрив несподівані деталі шлюбу з Тонею Матвієнко
Яким був перший зять Ніни Матвієнко

Одразу після народження дівчинки стосунки між молодятами почали раптово псуватися. І так тривало недовго — шлюб розпався і чоловік пішов з родини. Варто відмітити, що старша донька Тоні, за її словами, дуже схожа на її колишнього чоловіка. Роками згодом артистка знайшла свою долю в особі Арсена Мірзояна, який одразу ж зробив її матір’ю вдруге, і став батьком дівчинки Ніни. З Уляною він налагодив прекрасні стосунки.

А от Ніна Митрофанівна не хотіла приймати чоловіка. Так як в Арсена була інша сім’я з двома дітьми, вона вважала це неправильним. Вона зробила усе, що від неї залежало, щоб вберегти доньку від неправильних рішень. Однак, згодом виявилося, що рішення було правильним. Арсен залишив усе своє майно колишній дружині, і побудував нове життя з Тонею, яку зробив щасливою.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.