Як виглядає головна конкурентка Камалії? Жінка народила її чоловіку Захуру дітей і чекає на нього в Англії

Відома українська співачка Камалія стала дружиною Мохаммада Захура, знаючи, що у Великобританії в нього залишилася колишня обраниця разом з двома дітьми. Екс-благовірна мільярдера з Пакистану тінню присутня у його житті, але мало хто знає, яка вона виглядає.

Перша зустріч Камалії та Мохаммада відбулася під час приватного концерту на дні народження колеги мільярдера. Захур одразу ж звернув увагу на артистку, яка не давала йому спокою згодом. Він вирішив запросити її на свій день народження, і тоді почав залицятися до жінки. У короткий проміжок часу між ними розгорівся бурхливий роман, який закінчився весіллям.

Мохаммад Захур і Камалія
Як виглядає головна конкурентка Камалії? На фото співачка разом з чоловіком Захуром 

Тоді шанувальники творчості співачки і не знали, що пакистанський багатій вже був одружений, а у Великобританії в нього залишилася сім’я.

Як виглядає головна конкурентка Камалії?

Так, Мохаммад по молодості побрався з нареченою, яку для нього обрали батьки. Як цього вимагають традиції. У шлюбі народився первісток Арман, а також дівчинка Таня. Втім, союз не був щасливим. Що не дивно, адже Мохаммад не сам обирав собі дружину. Коли діти трохи підросли, подружжя вирішило, що їхні дороги розходяться. Однак, батькам мільярдера про це вони, звісно, не розповіли, та й підтримували зв’язок і надалі. Навіть зараз Мохаммад тридцять відсотків свого часу проводить у Великобританії, де живуть його колишня та Арман з Танею.

Як виглядає головна конкурентка Камалії? Можлива перша дружина Захура стоїть посередині.

Варто відмітити, що Арман швидко знайшов спільну мову зі своєю мачухою. У мережі маса фотографій Камалії з пасинком на яхті. А от Таня нову жінку у сім’ї не вподобала. Перша родина мільярдера намагається повністю відхреститися від популярності, і веде непублічний образ життя.

Схожі статті