Немолодий татусь Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном

Популярний український виконавець Святослав Вакарчук декілька місяців тому вперше став татусем. У нього народився синочок Іван, і до того ж від коханки, яку звати Євгенія. Після розірвання шлюбу особисте життя зірки суворо охороняється, і жодна деталь не виходить за вузьке коло. Але дещо ми можемо дізнатися з його Instagram.

Про те, що Святослав Вакарчук вперше став батьком стало відомо ще на початку літа. Ця сенсаційна новина розбурхала усю мережу, адже співак перебував у шлюбі з Лялею Фонарьовою більше 20 років і за цей час у нього не народилося жодної дитини. Чоловік виховував свою падчерку, і начебто був задоволеним власним життям.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном

Втім, здогадки преси про невірність фронтмена ОЕ виявилися правдивими. Святослав за спиною своєї дружини Лялі крутив роман з бізнесменкою Євгенію Яцутою, яка і подарувала йому спадкоємця. Достовірно невідомо, чи пов’язав Вакарчук себе узами шлюбу з рудою обраницею. І дізнатися про це не представляється можливим, адже піар-відділ артиста попросив для нього приватності.

Слава Вакарчук покинув Україну

Святослав Вакарчук з дружиною
Святослав Вакарчук покинув маленького сина та насолоджується життям за кордоном. Музикант разом з колишньою дружиною

Нещодавно особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилися нові фотографії, з яких стало відомо, що музикант покинув кордони України і відвідав чарівне місто Стокгольм. Так як воно було дуже схожим на Львів, підписники зірки не одразу зрозуміли, що Святослав Вакарчук зараз не знаходиться в Україні.

На світлині артист з’явився з посмішкою на вустах та добрим настроєм, що говорить про відсутність важких проблем у його житті. Ба більше, Вакарчук почав з’являтися в соціальних мережах набагато частіше, ніж раніше. Залишається сподіватися, що він виводив світ свою нову родину, і постане перед камерами, як гордий батько та чоловік.

Схожі статті