Сергій Притула зізнався чому не спілкується з Ольгою Фреймут

Шоумен і ведучий розважального шоу «Хто зверху» розповів про вчинок Ольги Фреймут, який змусив його припинити спілкування з нею.

Ексколеги Сергій Притула та Ольга Фреймут  починали кар’єру телеведучих у 1999 році у проекті «Підйом на Новому каналі».

З 2012 року почали знімати розважальне шоу «Хто зверху?», яке Сергій та Ольга вели протягом 2 років. Тоді ж Ольга Фреймут перейшла працювати на канал «1+1», чим вже підірвала довіру до себе колеги. Сергій Притула зазначає, що під час планування нового сезону він питав у колеги чи продовжить вона роботу над проектом, на що Ольга Фреймут відповіла ствердно. Але вже через 3 дні підписала угоду з плюсами.

Після  такого вчинку колеги Сергій Притула продовжив спілкування з Ольгою Фреймут. Але сталася ще одна річ, після якої, за словами самого шоумена, спілкування стало неможливим. Як розповів він сам, якось ведучий в аеропорту записав відео-привітання ексколезі з нагоди дня народження, в якому перші 30 секунд були компліментами, а наступні 30 секунд Сергій відверто потролив Ольгу. Цього слід було очікувати, адже ведучі завжди обмінювалися гострими жартами та підколками на адресу один одного.

Витівки Ольги Фреймут не закінчилися зривом зйомок розважального проекту «Хто зверху?» і вона виклала у себе в Instagram частину відео, яке подала як те, що Притула і досі не може її забути. Звісно, що таке повідомлення у мережі не пройшло повз дружину відомого артиста і сім’я ледь не розпалася. Після такого ганебного вчинку Сергій Притула назавжди припинив будь-яке спілкування з колишньою колегою. З цього приводу він висловився наступним чином: «У мене дуже простий принцип – якщо ти до мене по-людськи, то і я до тебе по-людськи. Ольга Михайлівна за останні сім років зробила кілька кроків, які унеможливили наше спілкування. Я не можу спілкуватися з людиною, якій я не довіряю. Причому зі свого боку я ніколи не робив речей, які б дали можливість засумніватися в моїй щирості та дружній позиції».

Сергій Притула і Ольга Фреймут у "Хто зверху?"
Сергій Притула і Ольга Фреймут у “Хто зверху?”

Зауважимо, що Сергій Притула прийняв рішення піти з шоу-бізнесу і зайняттися політикою.

Додамо також, що Ольга Фреймут, яка зараз бере участь у «Танцях з зірками» конфліктує не лише з суддями та ведучими, а й зі своїм партнером та хореографом.

Схожі статті