Відоме ім’я переможця 2 сезону шоу “Холостячка”: Злата Огнєвіч видала таємницю романтичним фото з чоловіком

2 сезон найромантичнішого шоу "Холостячка" в самому розпалі. За серце співачки Злати Огнєвіч продовжує боротися четвірка найкращих холостяків країни, серед яких глядачі виділили фаворитів. Та поки фанати сперечаються, хто ж саме переможе, зірка спантеличила мережу романтичним фото з чоловіком.

Злата Огнєвіч стала другою Холостячкою після Ксенії Мішиної, аби знайти на проєкті справжнє кохання. Останні стосунки співачки були невдалими, а через постійні гастролі їй важко знаходити час для знайомства з новими чоловіками. В рамках реаліті-шоу вона сподівається зустріти того, кого не відлякне її жага до самореалізації і хто завжди буде підтримувати артистку.

Ведучий проєкту Григорій Решетнік розповідав, що перед стартом сезону бажаючих поборотися за серце Злати було більше тисячі кандидатів з різних куточків світу. Зрештою учасниками “Холостячки-2” стали 26 холостяків, 10 з яких покинули знімальний майданчик вже у першому випуску. Наразі Огнєвіч стає все складніше робити вибір, адже чоловіків залишилося лише четверо – бізнесмени Андрій Хветкевич, Дмитро Шевченко, Максим Тарапата і Андрій Задворний.

Хто залишився у Холостячці після 9 випуску
Хто залишився у Холостячці після 9 випуску

Боротьба стає більш запеклою, як і суперечки глядачів у соцмережах, які не перестають сперечатися з приводу того, хто ж переможе в реаліті. На тлі бурхливих обговорень після чергового 9 випуску, Злата виклала в Інстаграмі романтичне фото з недвозначним підписом:

“Легенда свідчить, що завжди є причина, через яку душі зустрічаються. Може, вони знайшли одне одного, бо все ж таки не такі вже й різні. Вони були двома шукачами душ і знайшли втрачений дім одне в одному. Коли душі знаходять втіху одне в одному, розлука неможлива. Причини їхнього зближення невипадкові. Можливо, їй потрібен був хтось, щоб показати їй, Як жити, а йому потрібен був хтось, щоб показати йому, як любити”, – написала співачка.

У коментарях фанати почали ділитися своїми припущеннями щодо побаченого – мовляв, через це фото одразу стало зрозуміло, кого Огнєвіч обере в фіналі “Холостячки-2”:

  • “Чому він так на Діму схожий?”;
  • “Ну такий спойлер… Навіщо? Ех”;
  • “Блін, це не Макс”;
  • “Це ви і Діма. Тепер відомо, хто стане переможцем шоу”;
  • “Більше схожий на Романа, що вибув, розвівся і повернувся…”.
Фанати сперечаються, хто ж переміг у Холостячці-2
Фанати сперечаються, хто ж переміг у Холостячці-2

До речі, Роман Свечкоренко, про якого йдеться в останньому коментарі, досі не повернувся на проєкт після того, як Злата відправила його вирішувати питання з розлученням з колишньою дружиною.

Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко
Злата Огнєвіч і Роман Свечкоренко

Дивлячись в очі чоловікові, Огнєвіч сказала, що чекатиме на його повернення. З того моменту пройшло вже три випуски, але Роми досі немає, тож чи продовжиться його особиста історія з Холостячкою – скоро дізнаємося.

Схожі статті