Джамала зворушливо привітала українців з Днем захисника і поділилася теплими світлинами

Популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала опублікувала в соцмережі привітання з Днем захисника України.

Відома українська співачка, переможниця «Євробачення-2016» Джамала привітала українців з Днем захисника України.

Теплі слова в честь свята артистка написала в своєму Instagram.

Джамала зазначила, що в часи великих потрясінь: революцій, війн, епідемій, важко вижити в хаосі і зберегти себе і своїх рідних.

«Любити. Поважати. Дотримуватись правил та кордонів. Пробачати. Та захищати свою родину, свій дім, свою країну!», – поділилась співачка.

Також знаменитість побажала захисникам миру, здоров’я і розуміння.

Свій пост Джамала проілюструвала милими сімейними світлинами. На них вона з чоловіком позує разом з їхніми двома маленькими синочками. На знімках видно, настільки ніжні і теплі стосунки між Джамалою, її коханим чоловіком і малятами, вони щиро обнімаються.

На фото Джамала з рідними позує в дитячій кімнаті. На співачці вільний брючний костюм темно-зеленого кольору, хлопчиків вдягнули в бежеві костюмчики. Чоловік співачки Бекір постав на знімках у чорній сорочці і звичайних джинсах.

Підписники навзаєм привітали зірку зі святом і з захопленням відзначили, що в неї дуже гарна сім’я.

«Зі святом Вашу чудову сім’ю!» «Ви чудові! щастя вам і добра!» «Із святом Покрови, нехай оберігає всю родину!!!», – написали користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Джамала та її чоловік Сеїт-Бекір Сулейманов, який також є кримським татарином, виховують двох синів – двохрічного Еміра-Рахмана та 4-місячного Селіма-Гірая.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.