Як виглядає дружина Антіна Мухарського, яка на 19 років молодша за нього і звертається до чоловіка на “ви”

Відомий український актор, співак і телеведучий Антін Мухарський, також відомий як Орест Лютий, після скандального розлучення з акторкою Сніжаною Єгоровою одружився на молодшій за нього на 19 років мистецтвознавчині Єлизаветі Бєльській. Молода дружина звертається до чоловіка на "ви".

Узаконити стосунки Антін Мухарський та Єлизавета Бєльська вирішили після 6 років разом. У 2020-му вони офіційно розписалися, а ось повінчалися ще кілька років тому. Щасливий актор зізнавався, що саме нова обраниця допомогла йому впоратися з труднощами та депресією після скандальних розбірок з екс-дружиною Сніжаною Єгоровою, яка народила йому трьох дітей.

Сніжана звинуватила Антона в тому, що той уникає аліментів та не бере жодної участі в житті спадкоємців. Він у свій захист все заперечував і стверджував, що це вона не дає йому можливості бачитися з дітьми. Ба більше, через це Мухарський на деякий час навіть втік до Європи, оскільки на той момент в Україні посилилася відповідальність для неплатників аліментів.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Антін Мухарський і Сніжана Єгорова розлучалися зі скандалом

Зрештою судовий процес між колишніми завершився тим, що тепер батько справно виплачує матері своїх синів і дочки відповідну суму на їхнє забезпечення.

Нова дружина Єлизавета Бєльська, за словами Антіна, розділяє його бажання максимально присвятити себе одне одному і для щастя їм діти не потрібні. У програмі “Світське життя” Мухарський трохи відкрив завісу особистого та розповів про відносини з молодою коханою. Починалися вони з поваги і довіри, а не з любові.

Перш ніж стати парою, Антін та Єлизавета здали аналізи і показали одне одному свої медичні довідки:

“Ви берете мене, як людину, яка тільки вступає на шлях нової родини, тому от моя довідка – резус-фактор, аналізи того, того, того, кількість гемоглобіну, відсутність інфекцій в організмі, це дуже важливо після бурхливого життя, а у мене досить бурхливе життя було попереднє”, – розповів артист.

Антін Мухарський одружився втретє на мистецтвознавчині Єлизаветі Бєльській
Антін Мухарський одружився втретє на мистецтвознавчині Єлизаветі Бєльськ

Що цікаво, подружжя звертається одне до одного на “ви”. Мовляв, так вони бережуться від зневаги:

“Важко посваритись. На “ви” ти не можеш вжити якесь нечемне слово”, – пояснила Бєльська.

Нова дружина Антіна Мухарського разом з ним у програмі Світське життя
Нова дружина Антіна Мухарського разом з ним у програмі Світське життя

Схожі статті