Ольга Мартиновська забула про Ектора і привселюдно зізналася в почуттях Володимиру Ярославському: “Це любов”

Суддів кулінарного шоу "МастерШеф" Ольгу Мартиновську і Володимира Ярославського підозрюють у службовому романі, чутки про який вони підживлюють, самі того не підозрюючи. Цього разу Оля привселюдно відкрила свої почуття до партнера і знову заплутала фанатів.

Проєкт “МастерШеф” безсумнівно заграв новими фарбами, коли до чоловічого суддівського складу приєдналася тендітна Ольга Мартиновська. Вона пройшла великий шлях до того, щоб мати можливість стояти поруч з Ектором Хіменесом-Браво і вершити долю нових учасників-кулінарів. Ба більше, їй приписували любовні стосунки з колумбійським шеф-кухарем після того, як той опублікував у соцмережах романтичне фото з таємничою коханою.

Втім, безліч спільних світлин з Володимиром Ярославським натякає на те, що насправді серце Олі зайняте не Ектором, але теж суддею “МастерШеф”. Кулінари часто позують вдвох так, наче вони пара – тримаючи одне одного за руку, в обнімку, навіть з натяком на майбутнє поповнення.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський натякнули на поповнення

Після довгої перерви в Інстаграмі Мартиновської знову з’явилося ніжне фото з Ярославським, на якому вони сміються та обіймають одне одного на кухні:

“Чи є поруч з вами люди, яким хочеться дякувати щодня? З котрими не можеш наговоритися та кожного разу розумієш, як тобі пощастило? Ті, з якими у вогонь, воду та навіть у Єгипет? У мене є. З Вовою ми пережили кілька сезонів “МастерШефу”, його схуднення та навіть написали спільну кулінарну книгу. Досі не можу повірити, що цей ексклюзив красується на кухнях тисяч людей. Дякую тобі, мій шеф!”, – звернулася Ольга до Володимира.

Головний герой звернення відповів сердечками у коментарях, а фанати знову почали вести розмови про роман між зірками СТБ:

  • “Ви такий класний тандем”;
  • “Олічка, це любов?”;
  • “Будьте щасливі”;
  • “Ну ось правда, ви дуже пасуєте одне одному!”;
  • “Симбіоз душ”;
  • “Як пара дуже красива, неймовірна”, – пишуть коментатори.
Володимир Ярославський відповів на зізнання Ольги Мартиновської в почуттях
Володимир Ярославський відповів на зізнання Ольги Мартиновської в почуттях

Схожі статті