“Сам себе нагодує”: Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина від Юрія Горбунова

38-річна Катерина Осадча вміє дивувати своїх шанувальників. Мати трьох дітей, двоє з яких навіть не досягли п'ятирічного віку, встигає літати закордон у відрядження, брати інтерв'ю у зірок і накривати столи для світських гостей. Можливо уся справа у методах виховання? Давайте дізнаємося!

На початку осені відома українська телеведуча Катерина Осадча вразила новиною — у зірки народився третій син Данило. Не виповнилося хлопчику і 14 днів, як телезірка повернулася до роботи і почала брати інтерв’ю у зірок. Хлопчик не залишався з нянею, а їздив на знімальний майданчик та світські заходи прямо з мамою. Для того, щоб погодувати дитину, вона брала паузи, а потім знов поверталася до зйомок.

Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина

Саме тоді фанати Катерини запідозрили, що жінка володіє володіє зверхможливостями, адже встигнути все і одразу — справа не з легких. Але Осадча впоралася. Можливо, уся суть полягає у методах виховання та турботи про дітей.

Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина

І нещодавно зірка підживила цю версію. На днях вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який був відзнятий прямо в неї вдома. Головним героєм публікації став чотирирічний Іван, який допомагав матері накривати на стіл. Хлопчик носив тарілки та ставив їх, як йому подобається. При цьому зіркова мама відпустила доволі цікавий коментар:

“Іван сам себе нагодує”

Судячи з усього, нащадок Юрія Горбунова росте дуже самостійною людиною.

Катерина Осадча та Ілля Поліщук
Катерина Осадча вразила методами виховання 4-річного сина

Варто відмітити, що такі самі характеристики давалися і старшому спадкоємцеві Катерини Осадчої Іллі Поліщуку, який народився від політика Олега Поліщука. Коли хлопець був маленький, він виховувався бабусею, а згодом переїхав до батька, так як мама часто знаходилася на роботі.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.