|
15.11.2021 19:04

Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах і не можуть повернутися в Україну: “Маша ридає”

Українська співачка Оля Полякова разом з донькою Марією, яка зараз активно розвиває власну творчу кар’єру, застрягли на Мальдівських островах. Про це співачка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram у своїх інстасторіз.

Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах

Оля Полякова зі старшою донькою застрягли на Мальдівах. Скріншоти особистої сторінки співачки

Родина мала вилетіти з курорту 15 листопада, але гідроплан зламався і зірка запізнилася на рейс. Зважаючи на незручності зі сторони, яка надає сервіс, Олі та Марії були надані апартаменти ще на добу, де вони перебуватимуть до завтра. І здавалося б це прекрасна новина, але донька артистки так не вважає.

Поки знаменитість радіє додатковому дню на островах, її спадкоємиця ридає і не може заспокоїтися. Справа в тому, що у Маші Полякової на носі сольний концерт, і до того ж перший у її житті. Дівчина плаче, а мама сміється з неї, адже знає, що вони встигнуть.

“Маша ридає, бо має концерт, але на концерт вона встигне, бо він 17-го, а цього дня ми будемо о 9:00 вдома. Заспокойся, все буде добре!” – звернулася до Марії Полякова.

Більш того, Суперблондинка сміється і зі своєї удачі, адже чотири години до цього вона загадала бажання повернутися до Мальдів, і точно не очікувала, що воно здійсниться настільки швидко. У мережі з незвичайної проблеми, з якою зіштовхнулася сім’я відверто радіють, адже не кожній людині доля посміхається настільки, щоб вона засмучувалася через безкоштовний день на елітному курорті.