“Животик видно”: донька Ольги Сумської похизувалася московським інтер’єром та засвітила вагітний животик

Антоніна, старша донька Ольги Сумської, подарувала їй двох чудових онуків. Невже у домі Паперної стане ще більше любові, а її мама вже тричі стане бабусею? Молода акторка засвітила активно підростаючий животик, який вже неможливо приховувати. Невже знову при надії?

Антоніна Паперна – дитина, що народилася у першому шлюбі своєї матері. Ольга у молодості вийшла заміж за статного і старшого за себе актора Євгена Паперного. Стосунки проіснували недовго і пара швидко розбіглася. Донька ж попри те, що росла з вітчимом, змогла створити власну міцну родину. Свою матусю вона порадувала появою двох онуків. Дівчинка Єва народилася у 2017 році, а у квітні 2020 доля подарувала сімейству ще й хлопчика Данила.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
Антоніна Паперна та Володимир Яглич

Батьком обох діток є актор Володимир Яглич.

Та, схоже, Тоня націлилася стати мамою вже трьох малюків. Донька Сумської показала в інстаграмі світлину, де добре проглядається животик. Він особливо виділяється на фоні худорлявої статури білявки. Одразу зміни у талії запримітили прихильники Паперної.

У коментарях написали:

  • “Животик видно. Красива дуже”
  • “Дай Господь від мамусі все буде”
  • “Вагітна знову?”

Свій цікавий стан розкривати знаменитість не наважилася.

Що відомо про творчу кар’єру Антоніни Паперної?

Багато новин про життя артистки пов’язано саме з її особистим життям та появою діток. В Україні її ледь можна назвати популярною акторкою. Дійсно, адже її фільмографія більше пов’язана з російським кіновиробництвом. У Москві Антоніна затрималася, адже зустріла своє кохання Володимира Яглича. Саме там будує і кар’єру. Активно зніматися починає жінка з 2009 року. Вона із захопленням береться за роботу у серіалах. Режисери бачать у ній героїню мелодрам.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми
Антоніна Паперна та Володимир Яглич з дітьми

Активно веде знаменитість сторінку у мережі, де позиціонує себе, як блогерка. Побажаємо ж їй творчого натхнення!

Схожі статті