Оля Цибульська у пориві емоцій зізналася про зради: “Просто природній вибір”. Серце Славії остаточно розбите

Українська співачка Оля Цибулька досить рідко говорить про своє особисте життя. Артистка притримується правила, що щастя полюбляє тишу. Така таємничість змушує її прихильників часом самостійно додумувати факти з життя улюбленої виконавиці. Зокрема Олю неодноразово підозрювали в романі з Дзідзьо.

35-річна Оля Цибульська встигла відзначитися у багатьох сферах українського шоу-бізнесу. Саме вона стала переможницею першої “Фабрики зірок” на вітчизняному телебаченні, після чого розпочала активно розвиватися як артистка. Окрім сцени Цибульську цікавило радіо, тож вже у 2009 вона сіла за пульт однієї з провідних вітчизняних радіостанцій.

А далі їй вдалося підкорити й телебачення та кіно. Щоправда Оля поки що не зіграла головних ролей, лише озвучила декількох персонажів для мультфільмів в українському перекладі.

Ольга Цибульська
Ольга Цибульська

Особисте життя зірки також вийшло яскравим і насиченим. Цибульська вже шість років насолоджується материнством і виховує сина Нестора. Щоправда свого чоловіка артистка ретельно приховує – за її словами, це його власний свідомий вибір. Хоча сама співачка одного разу зізнавалася, що з коханим познайомилася ще у шкільні роки.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином Нестором

Цього року Оля опинилася у центрі романтичного скандалу. Справа в тому, що її досить близьким другом є Михайло Хома, відомий під псевдонімом Дзідзьо. Парі вже давно приписували роман ЗМІ та прихильники, але особливо ця тема стала популярною після розлучення співака з дружиною Славією.

При цьому Цибульська та Хома жодного разу не підтвердили, що між ними колись було щось більше, ніж просто дружба та робочі відносини. За словами Олі, вона обожнює свого чоловіка й невірності не пробачила б ні йому, ні собі.

Оля Цибульська у пориві емоцій зізналася про зради

У своєму особистому блозі виконавиця відповідала на питання прихильників, де відверто пороздумувала на тему зради. Однак не подружньої, а зради слабшого за себе. За словами Олі, будь-кого час від часу вважають зрадником, коли ти знаходиш сили йти далі, а слабші люди поруч – ні.

Схожі статті