Камалія налякала мережу фото без макіяжу: дружина олігарха не дарма витрачає на свою зовнішність мільйони

Українська співачка Камалія показала у своїх соціальних мережах, як проводить час разом із двома доньками-двійнятами. Зіркова мама разом зі своїми дівчатка обожнює робити бьюті-процедури та не соромиться демонструвати себе на камеру без макіяжу та фотошопу.

44-річна українська співачка Камалія щодня насолоджується материнством і ділиться цими чуттєвими моментами зі своїми прихильниками в особистому блозі. Артистка довгі роки мріяла про дітей, проте здійснити цю заповідну мрію вона змогла лише у 2013 році. Тоді у неї та її коханого на світ з’явилися відразу дві дівчинки-двійнята, яких назвали Мірабеллою та Арабеллою.

Дочки Камалії та Захура – Мірабелла зліва, Арабелла справа
Дочки Камалії та Захура – Мірабелла зліва, Арабелла справа

Після народження маленьких красунь у мережі з’являлося чимало чуток про те, що Камалія народила не сама, а зверталася за допомогою до сурогатної мами. Сама співачка заперечує усі ці домисли та називає людей, які їх поширюють, злими та жорстокими. Вона довго мріяла про цей момент, тож зараз сповна радіє материнству та не дозволяє нікому брехати про її родину.

Для своїх дівчаток виконавиця намагається бути не просто наставницею та виконувати свій батьківський обов’язок, жінка прагне стати для них найближчою подругою, тому повністю розділяє з Арабаллою та Мірабеллою дозвілля.

Так у своєму особистому блозі зірка вітчизняної естради показала, як вони з доньками роблять маски для обличчя. “Масковий режим”, – жартівливо підписала артистка свою публікацію.

Камалія показалася без макіяжу і насмішила мережу: навіть рідні доньки не впізнали маму-співачку
Камалія показалася без макіяжу і насмішила мережу

Камалія показала серйозний і стриманий вираз обличчя, а дівчата, навпаки, зробили вуста бантиком, немовби надсилають повітряні поцілунки підписникам своєї матусі. Усі троє одягнені, судячи зі знімку, у домашні костюми або піжами.

Нагадаємо, що сестри нещодавно відсвяткували свій восьмий день народження, заради якого їхній тато, мільйонер Захур Мохаммад, влаштував гучну вечірку в стилі Дісней. Зараз Арабелла та Мірабелла навчаються в одній із елітних шкіл Києва.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.