Наташа Корольова після зізнання про існування позашлюбної дочки показала крихітку: “Копія мама”

Відома співачка Наташа Корольова нещодавно вперше зізналася, що має позашлюбну дочку, батько якої не Тарзан. Новина була повною несподіванкою і для нього, а тепер артистка виклала в мережу кадри, де тримає на руках маленьку темношкіру дівчинку. Як вважають фанати, крихітка – копія Наталі.

Восени Наташа Корольова ошелешила шанувальників та рідних зізнанням про існування позашлюбної доньки. Виявилося, що знаменитість віддала свою яйцеклітину другу, який давно мріяв стати батьком. Дитину виносила і народила сурогатна матір. Ось вже кілька років, за словами співачки, в Америці підростає дівчинка, біологічною мамою якої є вона.

Наташа про це розповіла в рамках програми “Секрет на мільйон”, а коли Сергій Глушко почув новину, закотив справжню істерику – скочив з дивану, ледь не перевернув стілець, почав рвати на собі сорочку. Схоже, Тарзан був неабияк здивований, розгублений і водночас ображений на зіркову дружину.

Дитина “на стороні” стала такою ж несподіванкою і для мами артистки Людмили Поривай. Після зізнання дочки жінці знадобилося заспокійливе, адже вона живе в одній країні з рідною онучкою, про існування якої навіть не підозрювала.

Тарзан і Наташа Корольова у студії шоу Секрет на мільйон
Тарзан розлютився, коли дізнався про позашлюбну дочку Наташі Корольової

Новим приводом для обговорень стала публікація Наташі Корольової в Інстаграмі. Так, виконавиця виклала архівний відеощоденник з подорожі до Африки. На першому ролику співачка показала, як тримає на руках маленьку темношкіру дівчинку. Під час зворушливої зустрічі знаменитість сказала:

“Ось вона, маленька дівчинка, яка зараз сидить у мене на ручках. Вона така солодка!”.

У дописі Корольова подякувала долі за те, що в її житті був такий унікальний досвід, а коментатори розтанули від розчулення і зазначили, до дитина схожа на Наталю:

  • “Це ваша дочка?”;
  • “Копія Наталія, тільки смугла”;
  • “Дівчинка схожа на Наташу. Ну вилита…”;
  • “Копія мама”;
  • “Ще одна донька?”, – пишуть фоловери.
Наташа Корольова взяла на руки маленьку дівчинку, яку вважають її позашлюбною дочкою
Наташа Корольова взяла на руки маленьку дівчинку, яку вважають її позашлюбною дочкою

Схожі статті