Орбакайте пофарбувала волосся у темний колір і здивувала феноменальною схожістю з матір’ю: молода Пугачова

Популярна російська співачка Христина Орбакайте завжди вважала схожістю з зірковою матір'ю — Аллою Пугачовою. Та з плином часу артистка почала набувати рис, які роблять її копією Примадонни. Єдине, що заважало їй повністю перетворитися на Пугачову – це колір волосся.

Христина Орбакайте — талановита співачка, нащадок творчої фамілії і успішна бізнесвумен. Примадонна російської естради народила її у доволі молодому віці, але дала їй найкращу освіту та забезпечила усім необхідним для того, щоб дівчинка могла досягти висот.

Орбакайте пофарбувала волосся і здивувала схожістю з матір’ю

Коли Христина була юною, мало хто помічав схожість між нею та її матір’ю. Дівчина була дуже високою, стрункою з витягнутими рисами обличчя, а її матір навпаки мала кругле обличчя, схильність до зайвої ваги та кучеряве волосся. І хтоб міг подумати, що з часом Христина стане копією своєї матері.

Нещодавно на просторах соціальної мережі Інстаграм з’явилося нове фото співачки, на якому вона постала у незвичному образі. Орбакайте, яка завжди була білявкою, вирішила змінити колір волосся і стала брюнеткою. Настільки здавалося б маленька деталь повністю змінила сприйняття аудиторією артистки. Виявилося, що вона неймовірно схожа на Аллу Пугачову.

Це відмітили не тільки користувачі мережі, але і авторка публікації, що була оприлюднена на фан-акаунті творчого сімейства.

Нагадуємо, що 8 років тому Христина Орбакайте народиьися рідні братик та сестричка. Ліза та Гаррі були з’явилися на світ за допомогою процедури екологічного запліднення. Так як Алла Пугачова потурбувалася про можливість народити у більш зрілому віці, вона звернулася до кріотехгологій, і будучи вже бабусею, стала матір’ю.

Схожі статті