Травесті-діва Монро змила макіяж, зняла перуку і збирається заміж: “Можу уявити, що буде після весілля”

Телеведуча, акторка і співачка Монро стала першою в українському шоу-бізнесі, хто відкрито заявив про себе, як про трансгендерного артиста. Зірка не соромиться різких висловлювань і яскравих образів, а цього разу вона вчергове здивувала публіку пошуками нареченого – Монро хоче заміж.

Днями українська травесті-діва Монро поділилася з підписниками в соціальній мережі своєю знахідкою – в себе на холодильнику побачила список бажань, які мала виконати у 2021 році. Одним з пунктів є заручини. І хоча згадала артистка про це майже під кінець року, надії не втрачає:

“Час до 31 грудня ще є, тому, потенційні наречені, прискортеся. Я противна, але зі мною точно не занудьгуєш. Все інше ви і так знаєте”, – написала зірка та з гумором зауважила, що заявки приймаються скрізь.

Вимоги до майбутнього чоловіка Монро теж уточнила – має бути високим, веселим, щедрим і “своїм”.

Травесті-діва Монро шукає нареченого
Травесті-діва Монро шукає нареченого

Травесті-діва, схоже, сама не очікувала, що оголошення про пошук нареченого стане такою сенсацією для преси. Відволікти увагу від особистого життя Монро вирішила несподіваним фото в домашньому образі без перуки і макіяжу. Знаменитість позує в чорному халаті з яскравою хусткою на голові та масивною сережкою у вигляді букв, утворюючих слово “LOVE” (кохання у перекладі з англійської).

“Стільки уваги і публікацій, можу уявити, що буде після весілля. Та поки що тиша й гладь, хіба що кількість дікпіків в діректі збільшилася. Тому публікую себе НЮ, без ретуші і фільтрів. Десь читала, що чоловікам подобаються дівчата без бойового розфарбування”, – пише Монро.

Як травесті-діва Монро виглядає без макіяжу і перуки
Як травесті-діва Монро виглядає без макіяжу і перуки

Зірка також зауважила, що відповідати якимось очікуванням – нерозумно, після чого зізналася – їй просто сподобався кадр, адже виглядає вона на ньому дуже юною.

Фанати у коментарях засипали травесті-діву компліментами та вмовляють її стати наступною “Холостячкою” після Злати Огнєвіч.

Схожі статті