Продюсер Володимир Бебешко вигнав Тіну Кароль зі студії та сильно образив її: “Щось почала мямлити”

Відомий український продюсер Володимир Бебешко дав ексклюзивне інтерв'ю, у якому розповів про інцидент, що склався між ним та поп-дівою Тіною Кароль. Чому чоловік вигнав зі студії молоду артистку, і як вона відреагувала на цей вчинок, читайте далі у нашій статті.

Володимир Бебешко — ветеран українського шоу-бізнесу. Через його руки пройшло безліч популярних артистів, які зверталися до нього за якісним аранжуванням, просуванням і порадами. Разом з ним співпрацювала і поп-діва Тіна Кароль, яка певно має, що сказати чоловіку. Адже якось він попросив її зі студії звукозапису.

Продюсер Володимир Бебешко вигнав Тіну Кароль

Тіна Кароль вагітна та очікує на поповнення: в мережі розсекретили поп-діву
Продюсер Володимир Бебешко вигнав Тіну Кароль

Майбутню поп-діву Тіну Кароль музикант свого часу вигнав зі студії та зірвав запис пісні “Намалюю тобі зорі”. Це він розповів журналістам програми “Життя відомих людей”.

“Щось почала мямлити і повз тексту. Я кажу: “Таня, йди додому, вивчи”. Кажу: “Я не можу це слухати”. Вона образилася, пішла геть і досі вона це пам’ятає, ми з нею сміємося” , – поділився Бебешко.

Варто відмітити, що Тіна Кароль потрапила до його рук зовсім зеленою. Адже саме програма “Шанс”, яку продюсував Бебешко зробила її знаменитою. Про суворий норов знаменитості знали не тільки українські артисти, але й російські. Наприклад, Лоліта навпаки просила у Володимира побільше її сварити. Мовляв, так вона налаштовувалася на потрібний лад.

Продюсер Володимир Бебешко вигнав Тіну Кароль

Музикант навіть не забув пригадати колишніх солісток гурту ВІА Гра, які, як сказав Бебешко, були слабкими вокально. Тільки завдяки якісному бек-вокалу дівчата могли записати не один хороший сингл. Під час інтерв’ю склалося враження, що зірка не тільки приймає себе таким, яким він є, і навіть пишається своїм підходом до роботи. Врешті-решт, він неодноразово довів, що являється висококласним спеціалістом у цій сфері.

Схожі статті