Екс-учасниці гурту “НеАнгели” остаточно розсварилися: Вікторія Смеюха нещадно розрізала торт з фото Слави Камінської

Жіночий гурт "НеАнгели" розпався у 2021 році несподівано для усіх прихильників. Солістки колективу, чорненька Вікторія та руденька Слава, працювали пліч-о-пліч 15 років. Проте як виявилося після закриття проєкту - між дівчатами завжди панували конфлікти та непорозуміння, які зараз особливо загострилися.

Український продюсер створив гурт “НеАнгели” у 2006 році як відповідь на популярні тоді колективи “ВІА Гра”, “Фабрика” та “Блестящие”. Проте в реальності новий проєкт вийшов по-справжньому унікальним і неповторним.

Солістки Вікторія Сміюха та Слава Камінська вирізнялися своїми низькими голосами, які відразу виділяли їх на фоні інших жіночих колективів, а також впевненістю та таємничістю. Тож фанатська база навколо нової групи Нікітіна сформувалася досить швидко. Деякі хіти “НеАнгелів” залишаються актуальними й на сьогоднішній день.

Екс-учасниці гурту НеАнгели остаточно розсварилися
Екс-учасниці гурту НеАнгели остаточно розсварилися

Проте, як виявилося після розпаду групи декілька місяців тому, всередині колективу атмосферу було складно назвати дружньою та теплою. Слава й Віка постійно сварилися одна з одною, до того ж причиною для того могло стати навіть невелике спізнення однієї з них. Якщо раніше ці факти залишалися невідомими для широко загалу, зараз обидві співачки не відмовляють собі в задоволенні привселюдно висміяти колишню колегу.

У своєму особистому блозі Вікторія Сміюха опублікувала відео, на якому вона їсть торт із зображенням Камінської. Екс-солістка “НеАнгелів” демонстративно відрізала шматок, на якому було обличчя колишньої колеги.

У своїй публікації Сміюха відзначила, що “Слава не така вже й гірка, як їй здавалося 15 років, а приторно-солодка”. Також співачка додала, що зараз вона стала самодостатньою артисткою і не збирається триматися за минуле, на відміну від тих, у кого не таке насичене професійне життя. Підписники зрозуміли ці слова як натяк на Славу.

Камінська не змогла мовчати та зробила пост на своїй сторінці. Вона порадила Вікторії звільнити піар-директора, а також поважати колектив і команду, яка працювала з нею 15 років.

Схожі статті