Українські зірки, які перемогли онкологію та відверто розповіли свої історії: Міка Ньютон, Алла Мазур та інші

Онкологія - страшна хвороба, з якою щороку боряться мільйони людей по усьому світу. Від неї неможливо застрахуватися, навіть якщо ти маєш гроші та зірковий статус. Ми зібрали історії українських зірок, яких не зламав діагноз та яким вдалося перемогти рак.

Міка Ньютон

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Зірка української естради нульових та вокального конкурсу Євробачення Міка Ньютон останнім часом практично не з’являється на публіці. Декілька років тому співачка емігрувала до Америки, де продовжує займатися творчістю. Декілька років тому артистка шокувала зізнанням – у неї діагностували рак яєчників. Для лікування їй довелося перенести три операції. Зараз Міка почуває себе добре та планує в майбутньому подарувати своєму коханому малюка.

Алла Мазур
Алла Мазур

Зірка “ТСН новин” Алла Мазур рік тому зізналася, що перемогла рак молочної залози. Телеведуча не розповідала про свій стан під час лікування, нічого не сказала прихильникам і в той момент, коли почула страшний діагноз від лікаря. Усю правду Алла розкрила лише поборовши онко. Після реабілітації вона швидко повернулася до роботи в кадрі – спочатку в перуці, але потім вирішила працювати з коротким волоссям. Нехай її фірмового каре тепер немає, зате вона може залишатися сама собою.

Євгенія Власова

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Ще одна зірка нульових Євгенія Власова дізналася про онкозахворювання у 31 рік. Лікарі поставили їй діагноз рак шийки матки. У процесі лікування співачка пережила операцію та три складних процес хіміотерапії. Медики радили розпочати й четвертий, але артистка відмовилася через брак сил.

Яніна Соколова

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Телеведуча Яніна Соколова боролася з онкологією протягом семи місяців. За цей час їй довелося пережити 30 промінневих терапій та чотири хіміотерапії. Як зізнавалася зірка ТБ за цей ас вона втратила усе волосся та декілька органів. Під час лікування Соколова не приняла працювати в кадрі й навіть грала в театрі. Після одужання журналістка випустила книгу та зняла фільм про свою історію, аби привернути увагу громадскості до проблеми онкології.

Схожі статті