Холостячку Злату Огнєвіч полишив коханий заради колишньої: “Ми з ним були дві половинки одного цілого”

Відома українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею другого сезону найромантичнішого проєкту "Холостячка", аби зустріти своє кохання. До участі в реаліті зірка мала досвід невдалих стосунків, через які почала з особливою вибірковістю ставитися до чоловіків.

Боротьбу за серце Злати Огнєвіч розпочали 26 завидних холостяків, серед яких є той, хто зрештою стане другою половинкою Холостячки і можливо навіть створить з нею родину. Принаймні саме з такою метою артистка пішла на проєкт. Вона рішуче налаштована на налагодження особистого життя, адже усі минулі стосунки завершувалися розривом.

У програмі “Позаочі” Злата Огнєвіч розповіла про своїх колишніх обранців. З одним вона розійшлася за власною ініціативою через те, що чоловік не хотів розвиватися:

“Я побачила, що він десь застряг і мене тягне донизу. Постійні сварки – били з ним тарілки, ми кидалися пакетами молока. Звичайно, я зараз це згадую і це дуже смішно, але реально якась італійська сімейка. Я зрозуміла, що мені це не приносить задоволення”.

Злата Огнєвіч розповіла про стосунки до Холостячки
Злата Огнєвіч розповіла про стосунки до Холостячки

Ба більше, в один момент коханий підняв на Злату руку. Співачка не заперечує, що довела його “до білого жару”, однак після цього поставила крапку в їхній історії. А от наступний обранець сам кинув співачку через іншу жінку. Його вона згадує, як дуже класного хлопця:

“Ми з ним були дві половинки одного цілого, починаючи від цінностей життєвих і закінчуючи розумінням того, хто ми в світі. Але він мені сказав в один день: “Ти знаєш, я все ж таки не можу забути свою колишню, тому давай розійдемося”. Я кажу: “А навіщо ти починав відносини?”. Тобто він же розумів, що не може її забути. “Я хотів просто тебе поближче дізнатися, мені було з тобою цікаво спілкуватися”. Тому я зараз дуже вибірково ставлюся до чоловіків і я не хочу просто розмінюватися на дрібниці”, – підсумувала Огнєвіч.

Злату Огнєвіч кинув чоловік заради іншої жінки
Злату Огнєвіч кинув чоловік заради іншої жінки

Схожі статті