Леся Нікітюк розповіла про роман з альфонсом, який шукав розкоші: “Готовий бути і з жінками, і з чоловіками”

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк дуже відкрита у спілкуванні з фанатами, однак подробиці особистого життя тримає при собі. Втім, зірка не приховує – натрапляла на альфонсів, але вже навчилася розпізнавати їх здалеку, тож в образу себе не дасть.

Рівень популярності Лесі Нікітюк на телебаченні зріс до неба після того, як вона стала обличчям “Нового каналу”. До цього гуморна ведуча прославилася завдяки тревел-шоу “Орел і решка”, хоча спроби побудувати успішну телевізійну кар’єру вона робила ще задовго до проєкту про подорожі.

Разом із затребуваністю зросли і доходи Лесі, через що вона не з чуток знає – якщо заробляєш багато, поруч обов’язково почнуть з’являтися люди, які прагнутимуть нажитися на тобі. Так, в недавньому інтерв’ю Нікітюк поділилася своїм досвідом стосунків з альфонсами. Принаймні одного вона розпізнала:

“Я дізналася, що він – конкретний альфонс, який зустрічається з жінками за гроші. Шукає шикарного життя і готовий заради цього на все – бути і з жінками, і з чоловіками, з ким завгодно”.

Леся Нікітюк розсекретила казковий відпочинок з коханим на Мальдівах
Леся Нікітюк розпізнала в залицяльнику альфонса

Однак цей “екземпляр” не став провертати свої хитрі схеми з телеведучою – можливо, просто побоявся, адже, як каже Леся, чоловіки взагалі до неї підходять зі страхом.

Багаторічний досвід роботи в сфері шоу-бізнесу дав Нікітюк безцінне вміння відчувати людей і одразу розуміти, в кого які наміри. За словами зірки, в неї є “нюх” на оточуючих.

Наразі невідомо, чи вільне серце Лесі, однак у серйозних стосунках вона вже перебувала. За іронією долі телеведуча, яка об’їздила півсвіту в пошуках ідеального чоловіка, зустріла його на своєму сходовому майданчику. Втім, їхня пара не склалася, а особистість вже колишнього обранця Нікітюк досі невідома.

Леся Нікітюк вперше показала обранця
Леся Нікітюк ще не зустріла чоловіка своєї мрії

Знаменитість зауважила, що її публічність завжди буде заважати відносинам, однак це не було основною причиною розриву, яку вона залишила в секреті.

Схожі статті