Які пенсії отримують зірки-пенсіонери: Ніна Матвієнко, Софія Ротару, Іво Бобул та інші розкрили свої доходи

Представники шоу-бізнесу рідко оголошують розміри своїх пенсій, адже ці суми незрівняні з шаленими гонорарами зірок за один вихід на сцену. Скільки ж саме держава виплачує Ніні Матвієнко, Софії Ротару та іншим українським артистам на безбідну старість?

Знаменитості в нашій країні, як виявилося, отримують не такі вже й великі пенсії, хоча з доплатами і льготами за звання суми виходять вище, ніж у звичайних людей.

Ніна Матвієнко

Народна артистка України Ніна Митрофанівна Матвієнко не приховує – почесне звання допомагає їй отримувати трохи більшу пенсію. Так, щомісяця зірці виплачують по 15 тисяч гривень. Для порівняння – найбільший гонорар, який вона отримувала за виступ, склав 10 тисяч доларів. Це приблизно 264 тисячі гривень.

Ніна Матвієнко боялася і ненавиділа своїх батьків
Ніна Матвієнко розсекретила розмір пенсії

Софія Ротару

Концертний директор Софії Ротару Сергій Лавров розповідав, що знаменитість вже багато років віддає всю свою пенсію на благодійність – перераховує її на лікування дівчинки з вродженим захворюванням кісток. Ці виплати складають близько 500 доларів (13 тисяч гривень з копійками).

Як виглядає молодий чоловік Софії Ротару
Софія Ротару віддає свою пенсію на благодійність

Володимир Бебешко

Український саунд-продюсер Володимир Бебешко в новому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” зізнався, що і зараз у свої 65 продовжує працювати на домашній студії, оскільки від держави отримує мізерну пенсію:

“Я почесний український пенсіонер і отримую 1800 гривень на місяць. Дуже задоволений. Це так оцінила держава мою роботу”.

Володимир Бебешко розкрив розмір своєї пенсії
Володимир Бебешко розсекретив розмір своєї пенсії

За не один десяток років у шоу-бізнесі Бебешко не був удостоєний жодною державною нагородою, тому пенсія така маленька. Втім, на життя Володимир не скаржиться, адже працює у своє задоволення.

Іво Бобул

Естрадний співак Іво Бобул зізнається – пенсійних виплат після 40 років на сцені йому вистачає лише на оплату квартири та 50 літрів бензину для заправки автомобіля. Конкретну суму артист не розсекретив, тому що йому “смішно говорити”.

Іво Бобул на сцені
Іво Бобул поскаржився на мізерну пенсію

Схожі статті