“Початок епохи розважальних шоу”: Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською та Володимиром Зеленським

Уся чарівність архівних фото в тому, що ми можемо поринути у спогади і знайти тепло минулих років. Це стосується не тільки сімейних або шкільних кадрів, але і знімків, що були зроблені на телебаченні того часу. Влад Яма вирішив зворушити соціальну мережу і показав світлину, яка не залишить байдужим.

Перший сезон розважального телепроєкту “Танці з зірками”, який стартував на телеканалі “1+1” більше 15 років тому став одним з найуспішніших шоу на вітчизняному телебаченні. Українські глядачі досі пам’ятають кожну пару, за яку вони щиро віддавали свої голоси, і за яку неймовірно хвилювалися. Тоді переможцем став Володимир Зеленський, діючий президент України, та його майстерна партнерка Олена Шоптенко, а головними конкурентами пари були Влад Яма та Наталія Могилевська.

Влад Яма поділився архівним фото з Могилевською

16-го листопада Україна святкує день працівників телебачення та сфери розваг. Так як хореограф Влад Яма має пряме відношення до цього до цієї дати, він вирішив опублікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну світлину, яка досі не потрапляла на її простори.

На знімку зображені Влад Яма, Наталія Могилевська, Володимир Зеленський, Олена Шоптенко, Руслана Писанка, Віталій Козловський та інші.

Публікація призвела фурор в Instagram, адже змусила користувачів мережі повернутися у ті часи, коли люди не могли відійти від екрану ввечері, адже щиро вболівали за своїх кумирів та їхніх партнерів. Неможливо не помітити, які щасливі знаменитості на кадрі, і як сильно їхня енергія віддає теплом.

До коментування підтягнулися не тільки фанати хореографа, але й зірки шоу-бізнесу, які були в захваті від побаченого. Більше всіх здивував Віталій Козловський, якому вдався косплей на Джонні Деппа та його героя Джека Горобця.

Схожі статті