Слава Камінська розповіла про стосунки з колишньою свекрухою

Співачка Слава Камінська, яка рік тому розлучилася з пластичним хірургом Едгаром Камінським, привітала колишню свекруху з днем народження.

Днями колишня свекруха учасниці гурту “НеАнгели” Слави Камінської відсвяткувала день народження. Про це співачка повідомила на своїй сторінці у мережі Інстаграм. Виконавиця виклала спільне фото, у підписі до якого зауважила, що Людочка, саме так звуть свекруху, – це любов. Окрім цього виконавиця зазначила, що після розлучення у них відносини покращилися. У дужках зірка написала “жартую”.

Учасниця гурту “НеАнгелів” Слава Камінська відмітила, що її вже колишня свекруха дуже любить онуків. За словами зірки, у них з Людмилою були чудові відносини до того моменту, як свекруха поселилася у домі зіркового подружжя.

 

На знімку жінки позують, обійнявшись і у майже однаковому одязі. Слава Камінська одягнена у білу футболку з принтом, а її колишня свекруха – у білу сорочку. Винуватиця торжества була з укладкою та макіяжем. Співачка натомість зібрала волосся у хвіст і була без косметики.

Прихильники виконавиці у коментарях обговорювали відмінності між написаним під знімком і сказаним у інтерв’ю про розлучення. Вони дивувалися як можна зберегти гарні відносини з людиною, яка і стала причиною розлучення Слави та Едгара Камінський. Дехто з прихильників висловив повагу поведінці і мудрості Слави Камінської, зазначивши, що у них схожа ситуація в родині. “Послухайте, коментатори, на емоціях можна різне сказати, і зі сказаного в інтерв’ю можна багато вирізати! А от в житті зберегти нормальні відносини можуть лише мудрі жінки! В даному випадку дві мудрі жінки” – почали захищати жінку шанувальники.

Як розповіла сама артистка, однією з причин розлучення стало те, що батьки Слави та Едгара здружилися і разом вчили співачку життю. При цьому зірковий чоловік жодного разу не заступився за дружину, що засмутило її. До того ж виконавиця розцінила таку поведінку Едгара як особисту зраду.

Нагадаємо, що через рік після розлучення Слава Камінська почала зустрічатися з новим обранцем, якого співачка познайомила з дітьми.

Схожі статті