Славія викрила правду про те, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо: “Вона дозволяє собі все, що попало”

Відома українська співачка Славія після розлучення з Дзідзьо нарешті розкрила правду про стосунки екс-чоловіка з колегою по сцені Олею Цибульською. Зірку охрестили розлучницею та звинувачували у розпаді шлюбу DZIDZIO і Slavia, до якого вона, як запевняє сама, не причетна.

Розлучення Дзідзьо і Славії стало справжнью сенсацією 2021 року для всього українського шоу-бізнесу. Довгий час публіка взагалі не знала про існування дружини артиста, а коли він нарешті розсекретив свій статус сім’янина, їхня пара вмить завоювала прихильність фанатів. Втім, не все насправді виявилося так безхмарно.

Після 20 років стосунків, 7 з яких зірки провели у шлюбі, вони прийняли рішення розлучитися. За словами Дзідзьо, проблеми у взаєминах почалися давно, однак вирішити їх не вдалося. Зі свого боку співак ніяких подробиць більше не розкривав, тоді як Славія у численних інтерв’ю називала безліч причин, які призвели до розпаду родини.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Дзідзьо розлучається з дружиною Славією

Виявилося, що Михайло не вірив у талант Ярослави, тягнув з народженням дітей, прикриваючись зайнятістю на роботі, а також робив боляче своїм мовчанням щодо чуток про роман з Олею Цибульською. Справа в тому, що на сцені Дзідзьо і Ольга вдавали з себе закоханих. Навіть їхні дуетні пісні всіляко на це натякають.

Ба більше, Slavia публічно поспівчувала чоловікові Цибульської через те, що його син насправді схожий на DZIDZIO. Попри всі ці обговорення, Оля не вважає себе винною у розлученні колег, а також запевняє, що з Михайлом їх поєднують суто дружні стосунки.

Оля Цибульська і Славія
Цибульську охрестили розлучницею у парі Дзідзьо і Славії

В новому інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Славія заявила, що насправді Дзідзьо і Цибульська ніколи не були такими дружніми, як здається багатьом. Крім того, вона каже, що сама була ініціатором їхнього спілкування:

“Насправді Оля до Михайла так здалеку, на “ви”, як то кажуть. Вона в особистій розмові з ним тримається дуже толерантно. Лише коли виходить на сцену, коли виходить на камеру, вона дозволяє собі все, що попало”.

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо

Схожі статті