Зірковий День студента: Лідія Таран показала себе в студентські роки – коса до пояса, сукня до підлоги

17 листопада в Україні святкують День студента. Поки молоді хлопці та дівчата влаштовують вечірки та готуються до зимової сесії, зірки вирішили пригадати, як вони виглядали в період навчання в університеті. Зокрема фотографією зі студентських років поділилася Лідія Таран.

17 листопада святкують міжнародний День студентів – найяскравіших та найбагатший на емоції період для кожної людини. Українські зірки не стали виключенням та вирішили поділитися своїми фотознімками з університетських років зі своїми підписниками в особистих блогах.

Справжньою зіркою мережі цього дня стала телеведуча та зірка “ТСН” Лідія Таран. Як виявилося, журналістика в крові у жінки. Її мама з татом працювали кореспондентами, тож змалечку Ліда не любила цієї професії, оскільки батьки постійно були на роботі, а з нею проводили мало часу.

Лідія Таран потрапила в ДТП
Лідія Таран 

Тож після випуску зі школи корінна киянка Таран вирішила не йти по стопам мами й тата, а мріяла вступити до університету Шевченка на факультет міжнародних відносин. Але пройти іспити та реалізувати бажання не вдалося. Таран зізнавалася, що в той момент не знала, куди себе подіти, тож прийняла рішення, яке було на поверхності – таки вступити до інституту журналістики.

На диво, батьки майбутньої зірки телебачення не зраділи такому вибору доньку й відмовилися допомагати Лідії своїми зв’язками, тож професійний шлях ведуча новин прокладала повністю сама. Ще в студентські роки їй вдалося отримати першу роботу.

Лідія Таран показала себе в студентські роки
Лідія Таран показала себе в студентські роки

Телеведуча поділилася фотографією з того періоду. На знімку Таран стоїть у довгій темній сукні та золотавим волоссям до поясу. Її прихильники відзначили, що вона надзвичайно схожа на аристократку.

Сама Лідія називає найяскравішим спогадом з університетських років святкування Нового року. Зірка розповідає, що одного разу разом з одногрупниками вона ходила вертепом по громадському транспорту, вітаючи зі святом усіх киян.

Схожі статті