Як виглядав кварталівець Євген Кошовий з волоссям: простий худощавий хлопець з Луганщини (ФОТО)

Євген Кошовий - один із провідних українських коміків та актор студії "Квартал 95". На шляху до слави не малу рол відіграла лиса зачіска шоумена, за якого його впізнавали мільйони телеглядачів. Однак свій шлях у гуморі Євген починав із пухнастим каштановим волоссям.

Лисину Євгена Кошового називають його головною родзинкою — навколо зачіски актора “Кварталу 95” будувалося чимало жартів під час виступів колективу ще з часів КВНу. Деякі прихильники шоумена говорять, що саме ця фішка його зовнішності принесла Євгену таку популярність і славу, яку він має сьогодні.

Кошовий розповідав про історію свого іміджу. “Облисів” він виключно за власним бажанням — цей день став для нього історичним, тож дату зміни зачіски телеведучий пам’ятає і досі. Вперше зірка “Кварталу” поголився 25 травня 2001 року.

Євген Кошовий та його дружина поділилися деталями шлюбного життя
Євген Кошовий 

Євген пригадує, що зробив це заради мистецтва під час концерту для гумористичних номерів. Тож свою голову актор голий у гримерці під час виступу. Іронія в тому, що номери, заради яких Кошовий так радикально змінив зовнішність так і не увійшли до телеефіру. При цьому комік згадує, що зате глядачі запам’ятали його лисим і худим.

Свою зачіску він обожнює та зізнається — своєю популярністю він завдячує саме цьому іміджу. За словами шоумена, відтоді він голить голову кожні три дні. Також зізнається: якби зважився на такий крок сьогодні, то обов’язково зняв би процес на телефон, а у 2001 у нього просто не було коштів на гаджети.

Як виглядав Євген Кошовий з волоссям
Як виглядав Євген Кошовий з волоссям

На свої старі фотографії, де він ще з пухнастим коричневим волоссям, Євген сьогодні не може дивитися без усмішки. Одне з таких він сам опублікував у своєму особистому блозі, чим викликав бурхливу реакцію користувачів мережі та жартівливі коментарі у свій бік.

Нагадаємо, що Євген Кошовий народився у 1983 році на Харківщині, однак його юність та студентські роки тісто пов’язані з Луганськом. Саме там з’явилася його перша команда КВН, з якої й розпочався зірковий шлях шоумена та гумориста.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.