Максим Галкін втратив сором і прогулявся перед сусідами в банному рушнику без нічого: “Купідон в капцях”

Шоумен Максим Галкін обожнює ділитися зі своїми підписниками яскравими відео та фото в особистому блозі, щоб підняти настрій кожному, хто їх побачить. Не стала виключенням і нова публікація актора - Галкін прогулявся по двору перед своїм будинком в одному рушнику.

У свої 45 років Максим Галкін носить звання одного з найуспішніших коміків та шоуменів у російському шоу-бізнесі. Свою кар’єру почав ще у студентські роки з любительського театру і поступово підкорював велику сцену та телебаченням.

Сьогодні він має досвід зйомок власного шоу, виступів перед тисячним залом з сольними гумористичними монологами та навіть записи пісень. Встиг Максим реалізуватися і як актор у кіно та мюзиклах, а також артист веде успішний особистий блог у соціальних мережах. За його життям слідкують більше дев’яти мільйонів користувачів.

Максим Галкін
Максим Галкін

Галкін щодня публікує нові фото та відео з роботи, а також сімейної рутини – знаменитість обожнює показувати ігри та спільний час з сином Гарі та донькою Лізою. Фанати навіть прозвали гумориста ідеальним батьком та щодня залишають сотні коментарів із захопленням щодо його методів виховання дітей.

Трохи рідше побачити на фото та відео Максима можна його дружину – співачку Аллу Пугачову. Примадонна також має особистий блог, проте не дуже любить часто з’являтися в інтернеті ні у себе на сторінці, ні в коханого. Часом така поведінка виконавиці спонукає фанатів хвилюватися щодо їхніх стосунків з Галкіним, проте шоумен регулярно нагадує, що в них з Аллою все добре.

Так у новій публікації Максим показав фото, яке Пугачова зробила десять років тому. На нього гуморист біжить по двору їхнього будинку в образі Купідона – у домашньому рушнику та капцях зі стрілою у руках.

“Купідон у капцях. 2011 рік. Фотохудожник Алла Пугачова”, – написав шоумен.

Нагадаємо, що Максим Галкін та Алла Пугачова одружилися у грудні 2011 року, тобто цей знімок був зроблений за декілька місяців до офіційного оформлення стосунків пари. У 2013 подружжя стало батьками двійнят Лізи та Гарі, яких народила сурогатна мати.

Схожі статті