Ольга Сумська показала фото часів молодості: мережа визнала акторку вродливішою за старшу сестру Наталію

Ольга Сумська - відома акторка, яка підкорила українського глядача ще у 1990-х роках. Знаменита жінка полонила серця своєю роллю у серіалі "Роксолана" і відтоді п'єдесталом не поступається. Артистка показала, як виглядала тоді, коли Україна була підкорена її вродою і талантом.

Ольга Сумська для багатьох слугує прикладом для наслідування: витончена, жіноча, вона віртуозно поєднала кар’єру і материнство. Головне змогла зберігти свою природню вроду і не стала наслідувати новомодні тренди походів до пластичних хірургів.

На честь Дня працівників телебачення акторка вирішила поділитися найтеплішими спогадами про свою кар’єру. Як-не-як знаменитість вже 25 років не сходить з екранів, а її життя та доля – досі небайдужі фанатам.

Ольга Сумська показала фото часів молодості

“Мої такі різні, але незабутні і яскраві 25 років на українському ТБ!Зі святом, колеги! З днем працівників телебачення і радіомовлення! Скільки цікавого було і сподіваюсь, ще буде!”, – із захопленням написала Сумська.

Прихильники просто осипали зірку компліментами. У коментарях написали:

  • “Красуня”
  • “Еталон української краси”
  • “Незрівнянна наша королева, народна гордість!”
  • “Чарівна красуня”
  • “Яка Ви чарівна!”
  • “Вітаю вас! І дякую за привітання!”
  • “Дуже гарна”

Часто Ольгу порівнюють з її старшою сестрою і чомусь протиставляють родичів.

Яким був творчий шлях Ольги Сумської?

Засвітившись у “Роксолані”, акторка не стала зупинятися на досягнутому. Знаменитість спробувала себе у ролі ведучої. Програма “Імперія кіно” стала одразу візитівкою Ольги. Інтелігентно та невимушено зірка знайомила нашого глядача з шедеврами зарубіжного кінематографа.

Ольга Сумська показала фото часів молодості

Зараз також з’являється Сумська часто на телебаченні. Вона – бажана експертка на ток-шоу, а ще її рецепти записують господині, адже кулінарна передача на телеканалі “Київ” стала новим захопленням знаменитості та її прихильників. Побажаємо ж наснаги цій активній творчій жінці.

Схожі статті