Хто має всі шанси стати мамою у 2022 році: вагітна Настя Каменських, Руслана Писанка та інші знаменитості

Материнство вважається найвищим даром долі та великим дивом. У 2022 році світ буде очікувати справжній бебі-бум, як стверджують вчені. Дізнайтеся, хто планує народити, а хто вже ходить при надії серед дів українського шоу-бізнесу. Гортайте матеріал до кінця.

Природою закладено, що покликання жінки – бути мамою. Не всі артистки пам’ятають про це, заміщуючи цей дар кар’єрою. Та зараз іде тенденція до того, що можна активно поєднувати роботу на сцені й виховувати діток.

Ось Настя Каменських понад уже у свої 34 роки мріє про малюка. Знаменитість не раз про це заявляла в інтерв’ю. Надію подають її нові світлини, де прихильники вже роздивилися акуратний животик. Дізнайтеся більше про вагітність дружини Потапа у відео про приватне життя цього зіркового подружжя:

Катерина Кухар навела гамору своєю заявою на шоу “Танці з зірками” про те, що вона при надії. Балерина попросила вибачення за свою неуважність, посилаючись на цікавий стан. Та згодом свою ж тезу спростувала, сказавши, що вона помилково її використала.

Катерина Кухар зізналася у вагітності
Катерина Кухар зізналася у вагітності

А Руслана Писанка зі своїм чоловіком хоч зараз дітей не мають, не відкидають думки про те, що можливо їм Бог може дати малюків.

Хто має всі шанси стати мамою у 2022 році: Руслана Писанка

Ігор Ісаков, обранець ведучої, сміливо заявив в одному з інтерв’ю:

“Якщо Боженька дасть – будуть, якщо не дасть – не буде. Все добре!”

Заявляла про плани на материнство і Наталія Могилевська. Співачка власних дітей ніколи не мала, хочу й була двічі заміжньою. Вона вважає, що коли жінка готова до карапузів – тоді доля дає шанс завагітніти.

Хто має всі шанси стати мамою у 2022 році: Наталія Могилевська

Мріє про дитину і Тіна Кароль. Артистка не раз заявляла, що дуже хоче народити доньку. Через сестричку переймається і Веніамін, син поп-діви.

Дан Балан і Тіна Кароль
Хто має всі шанси стати мамою у 2022 році: Тіна Кароль

Єдина проблема у тому, що зірка не знайшла ще тата майбутній дитині. Втім, як сама заявляла не раз – над цим працює.

 

Схожі статті