Зробила модну стрижку боб-каре та одягла сукню міні: Алла Пугачова блиснула стрункими ніжками перед Буйновим

Легендарна артистка естради Алла Пугачова влаштувала вечірку у власному замку, на яку був запрошений Олександр Буйнов. За чутками, в молодості зірки були коханцями, однак самі себе вони називають старими добрими друзями. Для такої події Примадонна причепурилася і довела, що навіть у свої 72 може виглядати розкішно.

Алла Пугачова живе у заміському замку разом з Максимом Галкіним та двійнятами Лізою і Гаррі. Цей казковий палац був мрією гумориста з дитинства, тож як тільки можливість втілити її у життя з’явилася, він одразу ж це зробив.

У себе вдома зіркова пара часто збирає друзів, і це завжди стає для Примадонни приводом ошатно вбратися і змінити зачіску. Алла Борисівна обрізала волосся під модну стрижку боб-каре з чубчиком, і зустрічала гостей у витонченій чорній сукні вище коліна з декором у вигляді блискавки. Це плаття ідеально підкреслило струнку фігуру артистки, на якій вона акцентувала увагу вдалим позуванням для фото.

Як Алла Пугачова виглядає без макіяжу, вставної щелепи та перуки
Алла Пугачова змінила імідж та зробила модну стрижку боб-каре

Так, на світлині з Буйновим Пугачова кокетливо виставила ніжку вперед, а руку поклала на вузьку талію. Олександр при цьому світиться від щастя поруч з подругою:

“В гостях у друзів. Як добре зустрічатися з приводу і без… Провели чудовий вечір!”, – подякував за гостинний прийом дружину Максима Галкіна співак.

Фанати залишилися в захваті від вигляду 72-річної Примадонни, і їх легко зрозуміти. До речі, дехто з коментаторів пошуткував, що Алла Борисівна так і тягнеться до Олександра. Ще за часів існування ансамблю “Веселые ребята” зірок підозрювали в романі. =

Одного разу в програмі “Секрет на мільйон” Буйнов зізнався, що в першій половині 70-х навіть цілувався з тоді ще маловідомою співачкою, проте далі флірту справа не зайшла. Зрештою замість роману в музикантів склалася міцна та перевірена часом дружба.

Більше цікавого про чоловіків Алли Пугачової на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті