Продюсер Володимир Бебешко заявив, що учасниці тріо “ВІА Гра” не вміють співати: все витягує бек-вокал

Український саунд-продюсер і звукорежисер Володимир Бебешко дав відверте інтерв'ю, в якому видав секрет тріо "ВІА Гра". За його словами, дівчат з гурту роздивлятися візуально – одне задоволення, але зі співом та вокальним талантом у них завжди були проблеми.

Володимир Бебешко – відомий український звукорежисер і музичний продюсер. В дев’яностих він почав працювати з гуртом “Брати Гадюкіни”, згодом переїхав до Москви, де мав змогу прикласти руку до творчості легендарної Алли Пугачової, Філіпа Кіркорова, Валерія Леонтьєва, “ВІА Гри” та багатьох інших знаменитих артистів.

Раніше Бебешко продюсував Мілу Нітіч, з якою розійшовся зі скандалом, а наразі продюсує гурт “Пающіє труси”, створений спільно з нині покійним Кузьмою Скрябіним.

Продюсер Володимир Бебешко

Про грізний характер Бебешка ходить безліч чуток. Він і сам зазначає, що ніколи не церемонився зі співаками, і деякі навіть були йому за це вдячні. Одного разу Володимир взагалі вигнав зі студії поп-діву Тіну Кароль, а цього разу саунд-продюсер видав секрет “ВІА Гри”. Співпрацювати з гуртом він почав після знакового для нього знайомства з композитором Костянтином Меладзе.

Виявилося, що усі головні хіти тріо аранжував та доводив до ладу саме Бебешко. В інтерв’ю для “ЖВЛ” він зізнався – співати дівчата не вміли, за них часто співав бек-вокал:

“Я їх роздивляюся візуально, естетично, а вокал – то така справа, вокал намалюється”.

Володимир Бебешко заявив, що учасниці гурту ВІА Гра не вміють співати
Володимир Бебешко заявив, що учасниці гурту ВІА Гра не вміють співати

Володимир також прокоментував чутки про харасмент з боку Меладзе по відношенню до учасниць його гурту. За словами Бебешка, нічого такого в студії звукозапису він не бачив, однак зауважує, що подробиць спілкування Костянтина зі співачками поза робочим часом не знає:

“Костя – дуже тактовна людина, і я не думаю, що він міг собі таке відкрито дозволити. Що було поза студією, ніхто не знає”.

Схожі статті