|
18.11.2021 15:23

Камалія повисла на шиї Філіпа Кіркорова і на очах Захура поцілувала поп-короля в губи: мільярдер розгублений

9 років тому популярній співачці Камалії вдалося не на жарт здивувати публіку. Артистка поцілувала в губи Філіпа Кіркорова, який був шокований не менше, ніж офіційний чоловік зірки.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

На день народження знаменитості у 2012-му прийшло п’ять сотень людей, які, кинувши всі справи, попрямували до клубу “Фрідом”, де Камалія святкувала свій день народження. Любов народу до неї воістину безмежна: троюрідні тітки, п’ятиродні бабусі та їхні чоловіки, зірки шоу-бізнесу, дизайнери, телеведучі, художники, тусовщики, бізнесмени, стратегічні партнери та просто друзі рідного чоловіка співачки Мохаммада Захура – ​​усі люблять Камалію. А деякі настільки, що готові з нею цілуватися на сцені.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

35-річчя Камалії було схоже на церемонію “Оскар”. Бракує лише захоплених фанатів, вечірка була закрита. Одним із перших прибув ведучий свята Отар Кушанашвілі. У холі клубу було по-святковому гамірно. Привітавши Захура з іменинницею, гості розбилися на групи: хтось спілкувався, хтось із діловим виглядом снував туди-сюди перед камерами, хтось з тугою поглядав на двері до зали, звідки починали чути спокусливі запахи. Запуск до зали затримали хвилин на сорок. Чекали на головного гостя – Філіпа Кіркорова.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Але воно було того варте, адже після виступу Камалія припала до Філіпа і на очах у свого чоловіка поцілувала його в губи.

Камалія поцілувала Філіпа Кіркорова в губи

Поп-король також був розгублений, що видно по його руках, які він не знав куди діти. Але судячи з кадрів, йому на святі було куди комфортніше, ніж чоловіку співачки.