Як виглядала перша дружина Максима Галкіна: яскрава брюнетка не рівня вже давно немолодій Аллі Пугачовій

Максим Галкін вже десять років одружений зі співачкою Аллою Пугачовою. Їхні стосунки свого часу стали причиною для чималих скандалів, оскільки шоумен молодший за свою обраницю на 27 років. Різниця у віці не завадила Аллі та Максиму побудувати щасливу сім'ю. Однак практично ніхто не пам'ятає про першу обраницю коміка.

Телеведучий і шоумен Максим Галкін познайомився зі своєю дружиною, народною артисткою Аллою Пугачовою, у 2001 році на фестивалі “Слов’янський базар”. Як пара зізналася пізніше, кохання між ними зав’язалося буквально з першого погляду. Почуттям не завадила ні різниця у віці в 27 років, ні той факт, що на момент зустрічі Алла була офіційно заміжня за Філіпом Кіркоровим.

Стосунки Максима з Примадонною розвивалися досить стрімко, хоча обидва ретельно приховували цей факт. І не дивно, зізнання у романі потягло за собою осуд зі сторони журналістів і прихильників – причиною була різниця у віці.

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Проте зараз Галкіна і Пугачову називають однією з найпрекрасніших пар у шоу-бізнесі. Вони одружені понад десять років, разом виховують двійнят Лізу та Гарі, яких народила для зіркового подружжя сурогатна мати.

Зараз практично ніхто не пам’ятає, що у шоумена були стосунки з іншими жінками. Ще у шкільні роки він зустрів своє перше кохання – нею стала однокласниця артиста, яку звали Юлією Бусіль. Разом вони сиділи за однією партою, а згодом дружба переросла у щось більше, романтичне та чутливе. Саме таке, яким і буває перше кохання.

Фото з особистого архіву Максима Галкіна
Фото з особистого архіву Максима Галкіна

Ще якийсь час після випускного пара зустрічалася, однак любов досить швидко згасла. До сімейного життя та штампу в паспорті Максим і Юлія так і не дійшли. Хоча обоє зізнаються, це був чудесний підлітковий період, який зараз вони згадують з теплом і приємною ностальгією.

Чи спілкується зараз Галкін зі своїм першим коханням – невідомо. В обох із них зараз своє життя, яке не перетинається один з одном у професійному плані так точно.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.