Полякова організувала прямий ефір з головою Харківської ОДА для обговорення скандального концерту

Відома українська співачка Оля Полякова провела прямий ефір з главою Харківської ОДА Олексієм Кучером.

Українська співачка Оля Полякова вирішила особисто поспілкуватися з головою Харківської облдержадміністрації Олексієм Кучером і запитати в нього про кримінальне провадження за скандальний концерт в Харкові.

Прямий ефір співачка організувала на своїй сторінці в Instagram.

Як відомо, на концерті Олі Полякової в обласному центрі, який відбувся 3 жовтня, зібрався великий натовп людей, глядачі не одягли маски і не дотримувалися соціальної дистанції.

Полякова відразу почала пояснювати, що організацією її концерту в Харкові займалася міська влада. За дотриманням норм карантину у зв’язку з коронавірусом повинні були стежити поліцейські. Проте правоохоронці погано впоралися зі своїми обов’язками, тому що не склали жодного протоколу на глядачів, які порушували карантиннні норми.

«Хоча я зі сцени просила людей вдягнути маски, дотримуватися дистанції, не обійматися. Чому ЗМІ організували таку масштабну атаку на концерт, який не був забороненим?», – виправдовувалася Полякова.

Кучер заявив, що на саму співачку кримінальна справа не відкрита, адже всю відповідальність за дотримання карантину несуть організатори концерту. Вони мали перевірити наявність масок у присутніх на масовому заході.

Водночас він зазначив, що ситуація з захворюваністю на COVID-19 в області залишається поганою. Тому з 15 жовтня на території області будуть заборонені всі масові заходи. Будуть дозволені тільки закриті заходи, якщо на них кількість глядачів не перевищує 15 осіб.

Концерт Олі Полякової в Харкові
Концерт Олі Полякової в Харкові

Під час спілкування з головою ОДА Полякова весь час перебивала чиновника. Вона виправдовувалася, що на її концерті на стадіоні було всього 2 тисячі людей, що для стадіону не так і багато і запевняла,  що вона ні в чому не винна.

Нагадаємо, 5 жовтня було відкрито кримінальне провадження за фактом порушення під час концерту Олі Полякової в Харкові на День вчителя вимог карантину.

Схожі статті