Молода дружина Віктора Павліка відтепер живе з матір’ю: що сталося у стосунках Катерини з зірковим чоловіком

Четверта дружина Заслуженого артиста України Віктора Павліка Катя натякнула своїм підписникам на те, що її матір відтепер буде жити разом з нею. Судячи з усього, блогерка не може впоратися з усіма обов'язками, які лежать на ній і її найближча людина прийшла на допомогу.

Молода дружина Віктора Павліка Катя має велику та міцну родину. На поміч молодій мамі приїжджали не тільки бабуся зіркового спадкоємця Михайла Павліка, але і сестра, яка нині проживає у Ізраїлі. Катерина від допомоги не відмовляється, і звісно перекладає частину обов’язків на свою маму. Якщо уявити, яку кількість справ потрібно виконати блогерці, концертній директорці і дружині артиста в одній особі, стає зрозуміло, що встигнути все для живої людини неможливо. Але підписники не мали уявлення, що мама Каті залишиться з нею назавжди.

Молода дружина Віктора Павліка відтепер живе з матір’ю

Нещодавно Репяхова відповідала своїм підписникам на популярні запитання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Одна з користувачів мережі поцікавилася, чи надовго затримається мама дівчини в Києві, де вона гостює вже тривалий час.

Молода дружина Віктора Павліка відтепер живе з матір’ю. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової

Катерина відповіла доволі цікавим чином. Дівчина вважає, що її мама залишиться з нею назавжди. Тобто це входить в плани концертної директорки. Недарма, адже зараз жінка дуже допомагає Катерині. І дівчина цього ніяк не приховує. Майже одразу після народження Михайла вона покинула рідний Дніпро і приїхала, щоб підтримати зіркове подружжя. Відданість жінки і любов до своєї родини заслуговують компліментів, адже вона покинула своє звичне життя заради донечки.

Сподіватимемося, що Каті вдасться реалізувати задумане, і вона залишиться разом з найріднішою для неї людиною, як того хоче.

Схожі статті