На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв? Обрав для сина заможну та могутню мачуху замість теледіви

Шлюб Катерини Осадчої та політика Олега Поліщука тривав декілька років, і завершився лаконічно. Телеведуча майже не згадує про нього у своїх інтерв'ю, і точно не має наміру розповідати про нових обранець колишнього. Втім, певна інформація все ж таки просочилася в мережу. Яка жінка зайняла місце теледіви?

Катерина Осадча ніколи не приховувала, що її шлюб з Олегом Поліщуком не мав майбутнього. Справа навіть не в тому, що їхні погляди не збігалися, а в стосунках було багато конфліктів та сварок. Причина полягає ще й у щільному графіку, який не давав їм нормально спілкуватися та будувати взаємини.

За декілька років пара зрозуміла, що більше не може жити в такому темпі. Молоді люди розлучилися. Маленький син Ілля залишився разом з зірковою мамою. Каті на той час допомагала мама, яка брала на себе виховання хлопчика. Як стало відомо згодом, досягнувши певного віку Ілля перебрався до батька.

На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв?

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв

Відомо, що він одружений на спадкоємиці екс-заступника міністра внутрішніх справ Оксані Чеботарь. Ця інформація вийшла назовні завдяки розслідуванню журналістів. Преса намагалася встановити власника маєтку Чеботаря. Виявилося, що будівля зареєстрована на його доньку Оксану Сергіївну, а в документах було вказано, що Олег Поліщук є чоловіком жінки.

Перший чоловік Каті Осадчої разом з сином Іллею
На кого колишній чоловік Каті Осадчої її проміняв. Олег Поліщук разом з сином Іллею

До речі, політику згодом довелося скласти свої повноваження. Колишній чоловік Катерини повністю присвятив себе бізнесу. У яких відносинах він перебуває з новою благовірною достовірно невідомо. Пара не розкриває свого приватного життя, і взагалі намагається уникати публічності.

Зараз спільний син телеведучої та колишнього політика вже доросла людина, тому колишнє подружжя майже нічого не пов’язує. Ілля відправився у закордонне навчання і радує батьків академічними успіхами.

Схожі статті